Izvor:
17.03.2018 u 13:06
0

PROGRAMIRAJTE SVOJU PODSVEST: Ova tri jednostavna koraka će vam pomoći da ostvarite cilj!

Želite da smršate? Da zategnete telo? Da pronađete zanimljiviji posao? Da postanete bolji partner? Samo praktikujte ova tri koraka svakog dana i bićete sve bliži cilju. Reč je o programu koji je osmislila Stefani Mansur za svoje klijente koji žele da smršaju, ali pomoći će i onima sa drugim ciljevima jer je suština u usvajanju pozitivnih navika.

Ujutru, pre nego što vas ponese ubrzan ritam, ohrabrite sebe mantrom koja ima veze sa ciljem. Na primer, "divno se osećamo kad doručkujem zdravu hranu i vežbam ujutru" ili "srećan sam kad činim partnera zadovoljnim". Zapišite to na papir ili u telefon i neka bude prvo što ćete ugledati svakog jutra i izgovoriti naglas uz duboko disanje koje simbolizuje unos pozitivne energije i izbacivanje negativne.

Popodne posvetite minut sebi. Najbolje da podesite alarm i u tačno vreme date sebi kompliment. Ako vam je dan naročito stresan, ovo će vam biti prilika da se odmorite i povežete sa sobom. Kažite kako ste bili produktivni, kako ste se izdigli iznad neke situacije, bili ljubazni prema neznancu. Što više cenite sebe, bićete skloniji da radite i dalje na sebi.

Uveče, pre nego što se "onesvestite" od umora, sedite na krevet i razmislite kako ćete se osećati kad ostvarite odluku, bilo da je reč o ostavljanju cigareta ili mršavljenju. Ovako ćete programirati svoju podsvest da radi za vas i dok spavate.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Super zena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter