Izvor:
07.05.2018 u 21:06
0

Napravljeno u Rusiji: Ovako izgleda nova Putinova limuzina! (VIDEO)

Kao što se i očekivalo, nova Putinova predsednička limuzina prvi put je javno prikazana na dan polaganja zakletve novog-starog predsednika Rusije.

Nakon nekoliko godina najava i više fotografija različitih prototipova, konačna verzija nove Putinove predsedničke limuzine proizvedene u Rusiji ugledala je svetlost dana.

Automobil kojim se ruski predsednik odvezao na polaganje zakletve, nastao je upravo na inicijativu Vladimira Putina koji je predložio da se na ruskom tržištu pojavi linija domaćih, luksuznih limuzina, MPV modela i terenaca pod objedinjenim nazivom Kortež.

Ideja je da predsednik ima svoje posebno vozilo, ali da se uporedo sa njim razvije linija za ostale visoke državne funkcionere, uključuju specijalizovana vozila, minivenove i SUV automobile. Deo proizvodnje ovih vozila bio bi dostupan na slobodnom tržištu.

Konačna verzija Kortež limuzine koju smo videli na inauguraciji spolja izgleda kao kombinacija Mercedesa S klase i modela Rolls-Royce Phantom.

b92.net
Foto: Komsomolskaja pravda/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter