Izvor:
13.05.2018 u 18:42
0

JUČE UPLAŠENA LUTALA BEOGRADOM, A DANAS NA SIGURNOM: Vučica dobila svoj kavez u zoo-vrtu!

Vučica, pronađena u naselju Mirijevo, dobila je u beogradskom Zoološkom vrtu poseban kavez i u zadovoljavajućem je stanju.

Veterinar Jožef Ezved je rekao da ona ima oko osam godina i da je u zadovoljavajućem stanju kao i da je u planu da se urade kliničke pretrage i vakcinacija protiv besnila.

– Ako još nije i trajno obeležena, dobiće čip i uradićemo hematološke analize kako bismo utvrdili njeno opšte stanje i da li treba da se leči – rekao je Ezved.

– Ja sam više nego ubeđen da je bila ljubimac jer se divlji vuk ne bi ovako ponašao, pobegao bi. Ona je dugo bila u blizini ljudi koji su učestvovali u akciji hvatanja i nije pokazivala znakove agresivnosti- rekao je veterinar.

Još uvek se ne zna odakle je stigla i kako je završila na ulicama Beograda ta evropska siva vučica.. Vučica je bila mirna prilikom hvatanja, što može da ukazuje da je bila nečiji kućni ljubimac.

Izvor: Tanjug
Foto: Yourube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter