Izvor:
23.05.2018 u 18:41
0

PSIHA ČINI ČUDA: Malim trikom do više para u novčaniku!

Tehnika koja sigurno pali, a ne treba vam mnogo. Shvatićete da psiha čini čuda.

Mnogi ljudi usredsređeni su samo na nedostatak novca, ali ne i na trenutak kada ga imaju, na njegovo prisustvo. A bitno je znati da se svaka želja u životu sastoji od dve komponente: od onoga što želimo i od toga što nam to što želimo nedostaje.

Zato prvo uzmite novčanicu od 100 dinara i stavite je u svoj novčanik ili torbicu. Stalno je nosite sa sobom i, kad god držite u ruci novčanik ili torbicu, setite se da se tu nalazi novčanica pomenutog iznosa.

Osećajte zadovoljstvo što je tu i često se prisetite dodatnog osećaja sigurnosti koji vam ona daje.Tokom dana obratite pažnju na stvari koje biste ovom novčanicom mogli kupiti.

Držanjem novčanice u novčaniku ili džepu, a da je odmah ne potrošite, dobijate vibracionu korist svaki put kad na nju samo pomislite. Drugim rečima, kad biste se prisetili svoje novčanice i potrošili je na prvu stvar koju primetite, primili biste korist stvarnog osećanja svoje finansijske dobrobiti samo jednom.

Ali ako mentalno ovu novčanicu od 100 dinara potrošite dva puta u istom danu, imaćete osećaj koristi kao da ste potrošili 500 ili 1.000 dinara. Vremenom će početi da vam se čini kao da vam se otvorila brana kroz koju se sliva obilje, a vi ćete se pitati gde se sve to obilje tako dugo skrivalo.

Ovo je jednostavan, snažan proces koji će promeniti vašu finansijsku tačku privlačenja. Kako će vam se finansijska situacija poboljšavati, vaša ušteđevina od 100 dinara može narasti na 500 dinara, zatim na 1.000 dinara, pa na 5.000 dinara i tako na sve veću i veću sumu.

Probajte, lako je, ne samo da nećete ništa izgubiti, već ćete konačno obratiti pažnju i na ono što imate i bićete zadovoljniji.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter