NE GUBITE NADU: Ovo su koraci koji će ti pomoći da pobediš sve poteškoće!

Izađite iz teškog perioda svog života.

Svako bez izuzetka prolazi kroz teške faze svog života i sve zavisi od toga kako ćete se nositi sa njima.

Teška vremena često postaju polazna tačka za nešto novo, daju podsticaj samorazvoju i na kraju nam omogućavaju da ponovo razmislimo o našem ličnom i profesionalnom životu.

Predstavljamo vam četiri načina koja će vam pomoći da se nosite sa svim poteškoćama i da naučite da iz bilo koje situacije izađete kao pobednik.

1. Decenijama dokazana metoda: napišite sve probleme na papir, a zatim, ponudite rešenja. Zatim navedite kako biste želeli da se situacija reši, to će pomoći da rešite probleme.

2. Pokušajte da iskreno postavite pitanja koliko su vaši problemi zaista značajni ili je to ipak igra mašte. Trezveno procenite situaciju. Ako je sve zaista tako ozbiljno, nemojte se obeshrabriti. Da, trebalo bi da navedete činjenicu da život uopšte nije šećer i da sigurno znate da će sve biti bolje.

3. Zabavite se i naučite nešto novo. Nemojte se obeshrabriti, a život će se obojiti nekim novim bojama. Depresija nije izgovor da odustanete od sportova, zapamtite da adrenalin neutrališe hormon stresa kortizol.

4. Odmorite se sami na putovanju, čak i ako nikad niste. Solo putovanje će pomoći da se vratite kući sa obnovljenom energijom.

 

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live