3 NAJEMOTIVNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ovi muškarci teško zaboravljaju bivšu ljubav!

 

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života.

Dok neki podignute glave s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu da zaborave tako brzo prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu da prebole prošlu vezu i neke bivše ne mogu celog života da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se "oslobode" senke bivše veze. Oni jako puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon raskida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi mnogo opreznije ulaze u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena(premda je s njom imao iste probleme kao i s tobom).

 

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live