Izvor:
04.07.2018 u 14:24
0

NJIMA SU ZVEZDE NAKLONJENE: Ovih 6 znakova će ovoga leta imati najviše sreće u ljubavi i na tome ćemo im svi zavideti!

Letnja ljubav vam se možda već desila, ali Zodijak ne predviđa da će ona kod svih potrajati.

Uprkos tome što Venera, planeta ljubavi, 10. jula ulazi u znak Device neće svi horoskopski znaci osetiti ljubavno uzbuđenje i povećanu osetljivost u ljubavnom životu.

Iako nam ovo ne izgleda fer, od 12. jula ćemo svi imati neki boljitak na polju ljubavi. Ovih 6 znakova će ovoga leta imati najviše sreće u ljubavi i na tome ćemo im svi zavideti.

Devica

Sprema vam se ljubavni vatromet! Uzbuđenje u ljubavnom životu odraziće se i na druge aspekte, a sve više ljudi biće privučeno vašom energijom. Spremite se da osetite ljubav od svih jer dobre vibracije privlače dobre ljude.

Strelac

Ukoliko ste se pitali kada će vas pogoditi velika ljubav evo odgovora za vas – u julu! Napravićete veliki korak kako biste ozvaničili vašu vezu. Spremite se da je učinite zvaničnom na Facebook-u i da se prikažete sa novim partnerom. Želećete da se pokažete i budete viđeni sa svojom novom ljubavi. Posle mnogo nesigurnosti želećete da pokažete koliko ste zahvalni i ponosni na vašu vezu.

Blizanci

Ukoliko vam u krevetu dugo vlada suša, dragi naši to će se okončati u julu. Provešćete mnogo vrelih noći u krevetu sa vašim dragim ili dragom, zato se spremite i nabavite neku finu posteljinu za nove prilike.

Ribe

Stvari koje nisu bile usklađene dolaze na svoje mesto. Konačno ćete moći da izbalansirate vaš život i da stavite vašu vezu na prvo mesto ovog leta i da uživate u romantičnim noćima i kupanjem pod sjajem mesečine. Ovo leto će biti ispunjeno avanturama i romantikom kao nijedan prethodni.

Bik

Ovog meseca upoznaćete osobu koja će biti vaš zen. Pronaći ćete osobu koja će vam ispuniti i um i duh i srce i koja će u vama probuditi kreativnost. Možda ćete konačno pronaći partnera koji će vam se rado pridružiti na časovima joge, ali i odličnog ljubavnika u isto vreme.

Škorpija

Možda ste zbunjeni kada je u pitanju veza,a li jul sa sobom donosi razjašnjenje. Ovog meseca ćete vašu vezu podići na viši nivo i pronaći ćete ljubav sa nekim ko vam je prijatelj. Započnite vašu vezu pod sjajem zvezda i uživajte u upoznavanju vašeg prijatelja iz nekog drugog ugla. Budite zahvalni na prilici koju imate kako biste oboje evoluirali.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter