Izvor:
04.07.2018 u 18:45
0

USA SLAVI DAN NEZAVISNOSTI: U Njujorku tradicionalno takmičenje u jedenju „vrućeg psa“, kladioničari trljaju dlanove!

Na ostrvu Koni u Njujorku se održava tradicionalno takmičenje u jedenju hot dogova, koje se svake godine organizuje na Dan nezavisnosti, 4. jul.

U ženskoj konkurenciji pobedila je prošlogodišnja šampionka Miki Sudo (32), koja je do pobede došla tako što je 37 hot dogova smazala za 10 minuta. Sudo nije uspela da obori prošlogodišnji rekord, kada je za 10 minuta pojela 41 hot dog.

Sa muške strane, favorit je Džoi Čestnat, poznatiji kao Čeljust, koji je već 10 puta osvajao takmičenje. On će se danas takmičiti protiv 20 muškaraca u trci za cenjeni Senfovski pojas.

Uprkos visokim temperaturama, hiljade obožavatelja izašlo je da isprati ovo nesvakidašnje takmičenje koje se održava od 1972. godine. Interesantna je činjenica da je klađenje na ovaj sport posebno popularno u Karipskim zemljama, u kojima se u ovom periodu "slije" oko milion dolara u kladionice.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter