Izvor:
08.07.2018 u 11:29
0

ISPROBAJTE: Kreme za sunčanje koje imaju ove tri oznake su najbolje!

Leto je uveliko stiglo, a kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom se svakodnevno kupuju. Dok neki potrošači veruju određenom brendu, drugi se ipak vode cenama u želji da prođu najjeftinije.

Međutim, lekari savetuju kreme sa zaštitnim faktorom 20, a najdelotvornija i najbolja je ona krema koja na deklaraciji sadrži sledeće oznake: SPF koja ukazuje na zaštitu od UVB i PPD koji ukazuje na zaštitu od UVA zraka, a njihova razmera treba da bude 3:1 ili 2:1.

Takođe podsećamo da se krema nanosi pola sata pre izlaganja suncu. Deca do dve godine ne bi trebalo da borave napolju po visokim temperaturama, dok se starijoj deci savjetuje krema sa što većim zaštitnim faktorom.

Izvor: kolektiv.me
Foto: akhbarelyom.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter