Izvor:
13.07.2018 u 14:33
0

DRUGA ŠANSA: Ovi horoskopski znaci uvek opraštaju!

Kažu da nada umire poslednja, a vi se na to i oslanjate pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovaj put biti drugačije pa se ipak odučujete na pružanje druge šanse.

Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ima ovu osobinu, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni u znaku Raka ili Ribe, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pesma… Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa brzo zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni iako ste u njoj doživeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvedivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povređeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volie da veruju da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osećanja obuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mesto od kog biste trebali bežati.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter