Izvor:
18.08.2016 u 19:49
0

Postaje ozbiljno: ZAR I OVDE JURE POKEMONE?

Svet je poludeo za pokemonima! „Pokemon go“ je na internetu popularniji od porno filmova i „bregzita“. Pristalice teorija zavere kažu da se toj aplikaciji pre svega raduju stručnjaci iz američkih bezbednosnih službi, koji na taj način dobijaju sve neophodne informacije o naivnim obožavaocima Pikačua i Bulbosaura.

Ali, lovci na pokemone počeli su neverovatno da preteruju, pa se od njih štite pojedine ustanove i to žestoko. Lov na pokemone su zabranile policijske stanice, crkve, a trčanju oko spomenika i na groblju, tek se zgražavaju svi.

Stigle su i prve prijave onima koji "vređaju verska osećanaj", za šta je priprećena i kazna zatvora.

Administracija jedne bolnice zamolila je posetioce da ne upadaju u zatvorene sobe u potrazi za pokemonima, jer su pacijentima potrebni odmor i tišina. Nesreće su zabeležene i na gradilištima, gde su lovci videli pokemone koji trče ka mešalicama, a oni zbog toga preskakali ogradu.

Pojedine banke, svesne da će ova igrica imati još "žrtava", ponudile su i osiguranje.

Pokemone ne bi trebalo juriti i na državnoj granici, jer, podsećanja radi, ilegalan prelazak kažnjava se novčano, prinudnim radovima, a često i zatvorskom kaznom. Za prelazak granice je potreban pasoš, a ponekad i viza. Teško je objasniti policajcima da ste samo hteli da uhvatite pokemona.

Kao što vidimo, onaj ko lovi pokemone vrlo lako može da se nađe u bolnici ili u zatvoru. Možda je ponekad bolje da ispustite mobilne telefone iz ruku?

Dok vi lovite pokemone, neko vam verovatno zavidi što imate novi pametan telefon. Dva puta razmislite pre nego što krenete da se šetate u sitne sate, jer, lopovi stalno vrebaju.

happytv.rs

foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter