Izvor:
19.08.2016 u 19:15
0

ZA NJIH NE KAŽU DA SU NASILNICE: Prve su se potukle pred kamerama, a narod ih je obožavao!

"Dinastija" je, može se reći, bila prva sapunica uz koju je počinjalo veče pred televizorom.

Aleksis, bivša i Kristl, tadašnja supruga Blejka Karingtona, milijardera i bogataša, bile su prve "zlica i dobrica", koje su se sukobile na tv ekranima i podelile gledaoce, koji su u jednoj od njih videli svog favorita.

Iz epizode u epizodu, iščekivao se sukob ove dve dame, koje su se, pred kamerama tukle nekoliko puta. Mahom su ih razdvajali najbliži, ali tada, njih niko nije smatrao nasilnicama. Naprotiv, bile su zabavne, jer je narod tada ženske tuče oko muškaraca smatrao – smešnim.

Odlično bi se snašle u rijalitijima, koji su osvojili svet, samo što bi ih sada te tuče debelo koštale:novčana kazna i diskvalifikacija.

foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter