Izvor:
12.09.2016 u 19:56
0

NOVA SEZONA „ĆIRILICE“ POČINJE SA VEDRANOM RUDAN: „Na hrvatskim izborima je pobedila SRBIJA!“ (VIDEO)

– Verovali ili ne, na izborima u Hrvatskoj nisu pobedili ni HDZ, niti Milanović, već – Srbija! –kaže sarkastično najčitanija hrvatska književnica Vedrana Rudan i objašnjava da je to bilo takmičenje ko će gore da uvredi Srbe, a ne ko će Hrvatima da obezbedi koliko toliko snošljiv život I da ih konačno izbavi iz bede.

Svi se je*ite i posle slavlja, dobro se nažderite na naš račun – rekla je o hrvatskim političarima Vedrana Rudan u prvoj emisiji novog serijala “Ćirilica”, na Happy televiziji, koja će biti emitovana večeras, u 21 sat.

Verujem u sebe, imam istančani književni ukus, velika sam pisačica i sigurno jedina žena koja će za desetak godina dobiti ulicu u Beogradu – našalila se na svoj račun i dodala da je i sama učestvovala na izborima, pošto je sa nekolicinom zajebanata osnovala "Sasvim malu stranku", kako bi skrenula pažnju na to kako pokvareni hrvatski političari manipulišu, lažu, kradu i huškaju.

Na stubu srama u Hrvatskoj našla se svojom voljom posle skandaloznih izjava protiv pompeznih proslava operacija "Oluja" u Kninu.

Kako danas, nakon pitaj Boga koliko godina od "Oluje", izgleda naša sloboda? Na pragu sam 67. rođendana. Nikad, nikad nisam videla toliko bede oko sebe. Moje profesorice u očuvanim kostimićima iz 60ih drže glave u kontejnerima. Sve su naoružane čeličnom šiljatom palicom. Kad ubodu plastičnu bocu, zaigra im hrvatsko srce u hrvatskim usahlim grudima. Kad se njihove oči sretnu sa mojim, skrenu pogled. Skrenem ga i ja. Iako je "Oluja" za Hrvatsku veliki dan, najveći u hrvatskoj povjesti. Obavezno će tamo u Kninu biti predsjednica Kolinda u nekom plavom kompletiću naoružana veštačkim trepavicama, veštačkom kosom i veštačkim zubima. U njenoj blizini je obavezno Tomson, naoružan samo veštačkim subima i velikim mačem, a pored njega naši političari naoružani lažljivim jezičinama, veštačkim zubima i lažnim osmesima.

Ipak, Vedrana Rudan je u Ćirilici priznala da nije nikakav političar i politički pisac, već stručnjak za "Muškarca u grlu", kako se zove njen najnoviji roman:

Moji se junaci vole, a ljubav i seks, često nemaju mnogo veze, posebno kad te kreše muž, a ti strastveno voliš komšiju, najčešće iz Beograda.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter