Izvor:
13.09.2016 u 15:42
0

DA LI JE OVO NAJBOLJA „ĆIRILICA“ IKADA? Pogledajte ZAŠTO je Vedrana Rudan tražila da je MARIĆ ČUVA! (VIDEO)

Nova sezona "Ćirilice" počela je i više nego burno. U studiju su se sukobilo četvoro gostiju, a komentari po društvenim mrežama tvrde da je ovo najbolja Marićeva emisija ikada snimljena.

Ko je odgovoran za NATO bombardovanje Jugoslavije? Da li Srbija treba da uđe u NATO i Evropsku uniju? Da li je Vedrana Rudan "putinoid", a Jelena Milić strani plaćenik? Zašto Marko Vidojković želi da igra u studiju Milomira Marića? Zašto Vladimir Kecmanović ne želi da se dere i bori za reč?

Ukoliko ste propustili "Okršaj kod NATO korala", kako je Marić nazvao ovu epizodu Ćirilice, možete sukobe naših gostiju pogledati na sajtu Happy televizije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter