Izvor:
22.10.2019 u 22:14
0

TOMO KOVAČ: To je NAJPODLIJA država! Ko su oni da sude Jovici Stanišiću?! (VIDEO)

Britanci su u ratu imali najnečasnije uloge, oni ne mogu da sude da li je Stanišić radio za CIU ili ne, poručio je Tomo Kovač gostujući u emisiji „Ćirilica“.

Dejton je došao u najgorem trenutku za srpski narod….Šta su ti govorili posle Dejtona američki predstavnici? Jesu li oni tražili neka iskustva, jer svi koji će podmetati bombe po evropskim prestonicama su stekli iskustvo u ratovima u Bosni?

Oni su prva iskustva stekli od samog boravka bivšeg američkog predsednika Kartera kod Radovana. Mi smo sastanak organizovali ispod slike Draže Mihajlovića. Kroz ceo tok rata imali smo kontakt sa Amerikancima i CIA-om. Sa Izraelcima i Amerikancima smo radili na uništenju mudžahedina. Amerikanci nisu u potpunosti doveli džihadiste, stekao sam utisak da su oni njih želeli na jednom mestu, kako bismo ih mi pobili. –ispričao je Kovač.

Kovač je gostujući u emisiji „Ćirilica“ podvukao da Srbi nisu izgubili nijedan rat, ali da su zato gubili u miru.

Nisu Srbi ništa na bojnom polju izgubili ni u Bosni, ni bilo gde drugde. Mi smo unutra imali toliko efektivnih jedinica da smo mogli Hrvate da bacimo u more. Nismo mi ni Kosovo izgubili na bojnom polju, ratove smo gubili u miru. MI smo imali rat dobijen 1992. mogli smo ušetati u Sarajevo, Alija je u startu izgubio rat, došao u sukob sa Srbima, Hrvatima, sa svojim muslimanima… – govori Kovač.

Da li je Jovica Staništić radio za CIA?

To Britanci jako dobro znaju, to je najpodlija država! U ratu u Bosni su imali najnečasnije uloge i sada oni iznose o tome da li je Jovica radio za CiA ili ne. – poručio je Kovač.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter