Izvor:
09.12.2019 u 22:59
0

GENERAL OBRAD STEVANOVIĆ: Postojalo je nekoliko slučajeva poput Račka gde se tražio izgovor za NATO agresiju!

Još jedan od gostiju večerašnje emisije bio je Obrad Stevanović, na osnovu čijeg svedočenja je haški sud odustao od Račka.

– Nije u pitanju bilo samo moje svedočenje. Više svedoka je bilo tu, pri čemu je Daničina dokumentacija i sudsko-medicinska dokumentacija bila presudna. Kriminalističko-tehnička i sudsko-medicinska dokumentacija, kao i haška dokumentacija, su saglasne da tu nema dokaza koji potvrđuje Vokerov stav. Istina je potpuno na drugoj strani ali je laž bila presudna da se dođe do NATO agresije – rekao je Stevanović.

Odluka da se Jugoslavija napadne je doneta mnogo ranije i nekoliko puta je odlagana. Stevanović tvrdi da je bilo još mnogo pokušaja da se pronađe izgovor za bombardovanje.

– Poznat je slučaj u selu Rogovu kod Đakovice gde je dobro realizovana protiv-teroristička operacija uspela. Tada je došao jedan drugi čovek iz kosovske verifikacione misije i na našu sreću on je bio pošten. Nakon nekoliko minuta je saopštio da je akcija Srbije legitimna i legalna – zaključio je Obrad Stevanović.

TOMA FILA O MOTIVIMA NATO BOMBARDOVANJA: Strane sile su sve pripremile još 1998. godine!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter