Izvor:
16.04.2018 u 17:25
0

HARADINAJ KOD MARIĆA: „ĆIRILICA“ večeras u 21h na Happy televiziji!

Gostovanje predsednika predsednika prištinske vlade Ramuša Haradinaja u emisiji "Ćirilica" (21 čas) Happy televizije, izazvalo je ogromnu pažnju javnosti. Toliko interesevanje ne pamti ni sam autor kultne emisije Milomir Marić.

Nisam ni sanjao da će najava televizijskog intervjua sa predsednikom vlade u Prištini izazvati takve reakcije, čak i najavu demostracija ispred zgrade televizije – kaže Milomir Marić i dodaje da se nije obrukao u intervjuu sa Haradinajem i da mu je u lice rekao ono što niko drugi nije uspeo.

Uvek me je čudilo što su Albanci medicinski fenomen: droga kod drugih izaziva zavisnost a kod njih nezavisnost – nastavlja Milomir Marić, koji je emisiju počeo rečima da se mora razgovarati, iako je većina Srba od njega očekivala da se prema Haradinaju ponese kao Gavrilo Princim ili Miloš Obilić i da ga pred kamerama strelja ili raspori.

Gledaoci će biti iznenađeni kada čuju da je Ramuš Haradinaj dva puta oslobođen optužbi za ratne zločine pred Haškim tribunalom, ne samo što su svedoci likvidirani, što se naglašava u presudi, već i zato što je jedan Srbin iz Beograda, koji je radio za srpsku vojsku, poslao u Hag televizijski snimak koji je doveo do oslobađajuće presude.

Intervju sa Ramušem Haradinajem, koji je vođen u Prištini, u emisiji "Ćirilica" komentarisaće najugledniji srpski advokati i tužioci, sa višegodišnjim iskustvom iz Haga, koji će objasniti zašto su tamo oslobođeni svi koji su činili zločine nad Srbima, dok su srpski predsednici, ministri, generali i komadanti raznih nivoa osuđeni na više od hiljadu godina robije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter