Izvor:
07.11.2019 u 13:39
0

MILOVAN DRECUN ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO!“: Krajem meseca najavio ŠOKANTNU istinu o OVK! „Kada to budete čuli shvatićete kakav je ALJBIN KURTI!“ (FOTO)

Gost jutarnje emisije Happy televizije bio je Milovan Drecun, srpski političar, novinar i voditelj. On je govorio o aktuelnoj situaciji oko Kosova i Metohije i Aljbina Kurtija.

– Kurti zna kakvi su zločinci Haradinaj i Tači! Pošto zna kako funkcionišu sudovi na Kosovu i Metohiji, a ako negira specijalizovani sud i to sud napravljen po zakonu koji je usvojen u parlamentu u Prištini, kako on misli da ih kazni? – napomenuo je Drecun.

Drecun je naveo da su sve izjave koje Kurti priča u javnosti zbog toga da bi se srpska javnost njemu naklonila

– To je sve samo prazna priča za javnost, da bi se dodvorilo srpskoj publici. Treba reći konkretno ko je ubijao. Javna tajna, a svi Albanci znaju. Mislite da Kurti ne zna gde se nalaze masovne grobnice? – zapitao je Drecun i dodao da će na kraju ovog meseca ireći šokantnu stvar!

– Pri kraju meseca ću izneti jednu činjenicu koju je izvela teroristička OVK koja se odnosi na silovanje. Kada to budete čuli i kada budete shvatili o čemu se radi, videćete koliko je Aljbin Kurti pokvaren i podmukao političar koji neće o tome da priča. On selektivno gađa, ali nije nimalo naivan. On ne poštuje volju srpskog naroda. Srpska lista je formirana da bi bila takvim potezima Albanaca koji žele da naškode srpskim interesima i srpskom narodu. Tako žele da proglase i neku novonastalu državu, koju već uveliko nazivaju svojom – dodao je Drecun za program Happy televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter