Izvor:
02.12.2018 u 18:37
0

OČARANA SA NJOM: Zlata Petrović želi Aleksandru Mladenović za snajku! (VIDEO)

Retki su trenuci da Zlatu Petrović možemo videti na gradskim dogadjajima. Ona vredno radi, većinom na privatnim slavljima, i estrada je baš i ne zanima. Može se pohvaliti sa jednim talentom na kojem bi joj, sigurni smo, mnogi pozavideli.

-Toliko znam da prepoznam ko će biti zvezda. To sam do sada više puta rekla i svaki put uspela. Aleksandra Prijović (sada Živojinović), Nadica Ademov i Aleksandra Mladenović će biti velike zvezde- poručila je Zlata.

Ona je, inače, na ovom događaju, bila u društvu svoje mlađe koleginice Aleksandre Mladenović koju je odmah posavetovala.

-Jako je bitno da čuva svoje parice. Kada se zaljubi da voli iskreno i pošteno ali je najbitnije da čuva svoje parice. Muškarci znaju da postanu ljubomorni pa traže da ih pevačica izdržava-

Zlata je ovom prilikom Aleksandri poručila da ima devetaestogodišnjeg sina kojji bi bio odličan za nju a Aleksandra je na odgovorila:

-Zlato nemam baš nekog najboljeg iskustva sa mladjim muškarcima. Nadam se da se ne ljutiš- izjavila je Aleksandra Mladenović pred kamerama Happy televizije i emisije "Glamur".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter