Izvor:
16.05.2019 u 19:53
0

ALEKSANDRA ŽIVOJINOĆ EKSKLUZIVNO ZA GLAMUR: Evo šta je rekla o PREVARI Filipa Živojinovića! (FOTO)

Mlada mama i popularna pevačica Aleksandra Živojinović juče je snimala spor za svoju novu pesmu "Neponovljivo", a naša ekipa Glamura našla se na licu mesta, da sazna kako teku priprema.

Teče odlično, snimili smo dosta još malo je ostalo, i ja sam baš srećna što će pesma uskoro.Pesma je vesela, i onako baš za klubove -rekla je Aleksandra.

Aleksandra ne krije da je jedva dočekala da se vrati svom poslu.

Da, srećna sam, ja baš volim svoj posao. -dodala je Aleksandra.

Ovih dana se spekulisalo da Filip vara Aleksandru, i to kada je bila u drugom stanju, a evo šta je ona imala da kaže na to.

S obzirom da smo mi 24 časa zajedno, ne znam kako je mogao to da uradi, jedino ako sam ja spavala i ako je uspeo svaka mu čast! -odgovorila je Aleksandra.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter