Izvor:
13.08.2019 u 20:33
0

PREDRAG RAJIĆ ZA „POSLE RUČKA“ : Trudimo se da analiziramo sve geopolitičke tokove !“ (VIDEO)

U emisiji „ Posle ručka „ uvek govorimo o aktuelnim temama u našoj zemlji, a i svetu. Kosovo, glavna aktuelnost koja je vredna pažnje.

A da li su Merkelova i Makron iskreni kada govore o Kosovu? Ko laže – Edi Rama ili Ramuš Haradinej ?

Kakva je uloga Amerike u evropskom konceptu rešenja kosovske krize ?

Na ovu temu će govoriti : Stevan Đurović, pukovnik,Predrag Rajić – istoričar, Nenad Djurić potpredsednik udruženja KIM, Dragan Palibrk, advokat i Dušan Janjić ,analitičar.

Sta za tebe znaci Kosovo Predraže?

-Rat iz 1999. je obeležio naše sećanje na Kosovo i nisam još ni znao čemu to vodi. Tek kasnije smo shbatili koliko je Kosmet važan za naš narod. Mi se trudimo da analiziramo geopolitičke tokove, da vidimo gde je Srbiji mesto , prođemo kroz ono što nije za naše medije prioritetno ,ali su važni za dalji razvoj. U spoljnoj politici je isto bitno gde je mesto naše države. –

Happytv.rs
Foto : arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter