NEBOJŠA MILOSAVLJEVIĆ : " POSREDOVANJE PROSTITUCIJE JE KRIVIČNO DELO ! "

 

Upravo zbog velike gledanosti ,pogledajte opet emisiju " Posle ručka " koja danas govori o vrlo aktuelnoj temi u Srbiji , o prostituciji i hapšenju najpoznatijeg makroa.

Na ovu temu govoriće sledeći gosti : Nebojša Milosavljević, advokat, LJiljana Stanišić, novinar lista " Kurir ", Boža Spasić , nekadašnji pripadnika Državne bezbednosti i Branka Black Rose, najpoznatija vlasnica striptiz kluba.

U današnje vreme kriminal i prostitucija postaju sve više prisutni . Mnogo ljudi želi samo da se obogati preko noći, a znamo kako se jedino dolazi do lake zarade.

Stoga je i tema današnje emisije upravo posvećna tome. Ko se sve bavi prostitucijom u Srbiji ? Da li ovaj čin treba legalizivati i krako sprečiti devojke da se prostituišu ?

 

Za početak ćemo upitati Nebojšu , koliko ste imali u praksi optužbi za prostituciju ? Kako je to prikazano ?  Koje su kazne ?

- Prostitucija nije krivično delo, podvodi se pod prekršaj i to je sasvim jedan drugi postupak. Posredovanje prostitucije je krivično delo i predviđena je kazna od 6 meseci do 5 godina.  Za teže krivično delo navodi se podvođenje maloletnih lica i predviđena je znatno strožija kazna, koja se kreće od godinu do deset godina. Prostitucija spada pod prekršaj i u praksi je vrlo teško dokazati da se neko bavi, ali samo  navođenje na prostituciju se smatra krivičnim delom. Pored ženske prostitucije zastupljena je i muška prostitucija podjednako.rekao je advokat Milosavljević. 

 

 

happytv.rs
Foto : arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro