Izvor:
15.08.2019 u 18:56
0

OLJA KARLEUŠA ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“ : Živimo u vremenu terora mladosti i lepote! (VIDEO)

Pevačica Olja Karleuša, iznela je svoj stav o ukusima današnjice, kao i o modnim trendovima i estetskim intervencijama. U emisji "Posle ručka", pričala je o estradi i trendovima današnjice.

– Po mom mišljenju sve je stvar ukusa. Ukusi i trendovi se menjaju godinama. Srbija je inače zemlja gde se žene neguju više, nego bilo gde u Evropi. Mi živimo u vremenu terora mladosti i lepote, gde ti je potrebno da budeš izrazito lep i izrazito mlad. Ja smatram da tu dolazi do ogromnih grešaka gde žene sve manje liče na sebe i sve više izgledaju zategnuto – rekla je pevačica, Olja Karleuša.

Ona je takođe dodala i neke zanimljivosti o nepravilnostima na licu.

– Dobijaju nepravilnosti na licu kojih nisu svesni jer imaju trenutan efekat lepog. Nisam protivnig plastične hirurgije, ali sam protivnik preterivanja. Protivnik sam toga da čovek treba da zna određene godine, tj. određene bore i nepravilnosti koje dobiju u svojim godinama, da ne treba baš sve ukloniti. Živimo u vremenu kada se stvari samo kopiraju, sve žene liče jedna na drugu. Mislim da smo mi to sve povukli sa strane, sa Zapada.

Pevačica Karleuša dodala je i to da u današnje vreme najbolje prolaze oni ljudi koji su drugačiji i originalni.

– Smatram da imam odličnu konekciju sa ljudima kada sam blizu njih . Uvek imam želju da pokažem sebe u najboljem svetlu. Živa reč i blizina je mnogo važnija nego sama fizička lepota – zaključila je Olja Karleuša.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter