Izvor:
15.08.2019 u 18:55
0

PANJKOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Skroz je u redu da neki muškarac dobije kompliment! (VIDEO)

Frizer i modni stilista Miki Panjković, pričao je o svom detinjstvu i o njegovim uzorima koji su mu i dan danas vodilja kroz život.

– Žena je dovedena u poziciju da mora i veliki je teret na ženi. Ona mora biti i mama i sređena. Dovedena je u poziciju da baš sve mora i da je njoj najteže, to mi i smeta jer je sve pod pritiskom. Često žene dođu sa rečenicom: „Moram da…“. Živeo sam sa tri žene: baka, tetka i mama. Imao sam taj neku svakodnevnu paradu papilotni, krpica, frizura i do dana današnjeg mi je to usađeno. Majka je uvek bila stamena, tvrda, gorda i uvek je preuzimala ulogu majka-otac. Baka je bila uvek mirnija, dok je tetka ta koja je bila najpribližnija mojim godinama i koja me je naučila mnogim veštinama, kao što su: šivenje i šišanje. Te tri žene su mi vodilje i one uvek mogu nešto – rekao je frizer i modni stilista, Miki Panjković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter