Izvor:
13.09.2019 u 19:59
0

MISTERIOZNO UBISTVO PEVAČICE: Ko je kriv za linčovanje Jelene Marjanović? (FOTO)

U Emisiji "Posle ručka", kod voditelja Vanje Bulića, gost je bio advokat Nebojša Milosavljević, koji od početka radi na slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. On je sa advokatske strane, strogo stojeći iza svojih reči, govorio da se nada da će ovaj nerazjašnjen slučaj biti rešen.

Ja radim na ovom slučaju i upućen sam apsolutno u ovu priču. Kada je Zoran uhapšen, sve je skinuto sa njega i odneto u policiju. Ako se opere odeća sa tragom krvi, taj trag bi ostao. Ali to ne pije vodu. Ja govorim kao advokat, jer prvo što radi policija da bi obezbedila tragove jeste uzimanje dokaza. Ubistvo se desilo sa leve strane otoka u Borči, a nema tragova obuće na zemlji od Zoranovih cipela. Ima dosta kontradiktornosti, zbog toga ova istraga ovoliko i traje. Ja sve što govorim, govorim u svoje ime. Zoran nije ubio Jelenu Marjanović. On je pregledan dok je bio u centralnom zatvoru i utvrdili su da je on visoko intaligentan, da nikakve patološke karakterne stvari nisu uočili. – izjavio je advokat.

On je napomenuo da je to što jedan advokat uspe da odbrani svog klijenta, uspeh advokature, te napomenuo da advokati moraju čuvati tajne ljudi koje brane kako bi odbrana bila dobra.

Ima stvari kojih ni u sud nije u stanju da reši, jer život to donese. ima slučaj da u medicini da posoji vrhunski hirurg., koji na kraju pogreši pri nekoj operaciji. Isto tako i u advokatskoj koži. Advokati su uvek bili na meti, znate bezbroj slučajeva kada su advokati ubijeni. Velika je stvar ako se iz ovog postupka sud bude utvrdio da Zoran nije kriv. To znači da je uspeh advokature, da su došli do istine. Ako meni neko kaže nešto, iskreno, ja to čuvam, ali na sudu ga branim. Ja njemu kažem zakonske mogućnosti, da može da negira, da može da se brani ćutanjem, ali bitna je komunikacija. Sud je samo taj koji ostavlja pravo strankama da oni predlažu dokaze, ali samo kada je u pitanju razjašnjenje, on odlučuje – izjavio je Nebojša Milosavljević za Hepi TV.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter