Izvor:
30.09.2019 u 22:25
0

MIRJANA BABIĆ SIMIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Nauka 21. veka se sve više okreće pomoći prirode!

Doktorka Mirjana Babić Simić svojim savetima je pomogla mnogim pacijentima. U emisiji "Posle ručka", doktorka je otkrila koje su namirnice ključne za bolju krvnu sliku.

Gvožđa ima najviše u mesu dok je kod biljaka prisutno u manjoj meri. Radim dosta sa pacijentima i znam da oni koji imaju nisko gvožđe uvek imaju umor, loš san, manjak energije. Kada pojedemo gvožđe mi dobijamo tu snagu. Da bi se gvožđe unelo hranom iz creva i došlo do hemoglobina traži prenosioca. Nauka 21. veka se sve više okreće pomoći prirode, a nije deo farmaceutske industrije. Čini mi se da se sve više vraćamo tamo gde je i počeo život, a to su dubine mora i alge su nešto što se sve više koristi u ishrani jer pomaže kod problema manjka gvožđa. Alge su odlični detoksikatori i to je jedan od uslova da budemo zdravi jer je dosta stvari danas zagađeno. Zaboravljamo unutrašnje radikale, neprirodno varenje i nedostatak enzima. Alge jedine mogu da eliminišu dioksin otrov koji ne može da se eliminiše jer se rastvara i u masti i u vodi. Alge imaju 37 puta više gvožđa nego spanać. Kakao je takođe odličan antioksidans i deluje kod patoloških promena u organizmu – izjavila je doktorka Mirjana Babić Simić u emisiji "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter