Izvor:
07.10.2019 u 17:32
0

„Moramo imati SAMOPOŠTOVANJA, neprijatelji su radili na tome da sami sebe POTCENJUJEMO“: Za emisiju „Posle ručka“ govorio je Dejan Miletić

Dejan Miletić, ispred centra za proučavanje globalizacije, za emsiju "Posle ručka", istakao je da na Balkanu nikada nije bilo mira, i da smo mi kao narod oduvek imali samopoštovanje, te da su nas zbog toga napadale velike neprijateljske sile, koje nisu želeli ni do dana današnjeg da odustanu.

– Nema mira na Balkanu ukoliko Srbija ne prihvati situaciju takvu kakva je. Nije mogla ni Hrvatska ni Bosna da bude neprijatelj Americi, već Srbija jer je imala to samopoštovanje i nije dala na sebe. Mi smo praktično naštelovani da sebe potcenjujemo, a na tome su neprijatelji radili decenijama unazad. Glavna stvar unazad 6-7 godina je vraćanje dostojanstva srpstva. Cilj je oducvek bio oslabiti srpstvo i srpsku svest.

Miletić je napomenuo da moramo da naučimo da sebe predstavljamo u lepšem svetlu drugima, i da dokažemo koliko nam naša zemlja znači, te da se ponosimo njome.

– Ranije je bilo to da mi nismo imali zastave na institucijama, ali sada imamo, što je znak da polako stremimo ka boljim stvarima. Trebamo nastaviti tako, ukoliko želimo da svet vidi koliko cenimo sebe i da se ponosimo zemljom iz koje potičemo! – navodi Rakočević za Happy televiziju.

happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter