Izvor:
14.10.2019 u 20:05
0

STRUČNJAK ZA HOLISTIČKU MEDICINU IVAN MIRKOVIĆ: „Rekonekcija“ je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu! (VIDEO)

Ivan Mirković, stručnjak za holističku medinicu iz Crne Gore, govorio je o značaju "Rekonekcije" i istakao da čovek mora promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu.

– "Rekonekcija" je podsetnik kako da se duša vrati u svoju prirodnu ravnotežu. Čovek treba promeniti svest prema okolnostima koje se dešavaju u njegovom životu. To su neka zbivanja koja će ga terati u neku zonu koja nije komforna. "Rekonekcija" utiče na čoveka da menja odnos prema zbivanjima. Taj put isceljenja nikada nema kraja i uvek možemo da se unapredimo. Mi smo uglavnom siti i uglavnom imamo opciju da se zaljubimo. Postoji drevna izreka "ne privlačimo ono što želimo, već ono što jesmo", mi svojim karakterom privlačimo zbivanja – izjavio je Ivan Mirković.

Naš gost je zatim detaljno ispričao kako je nastalo učenje, koje je on takođe prihvatio i nastavio da usavršava u cilju pomoći ljudima kojima je to potrebno.

– Početkom 1990. godine Erik Perl je osmislio mogućnost povezivanja sa frekvencijama i prosleđivanja dalje kako bi omogućio isceljenje, to se danas zove rekonektivno isceljivanje. U pitanju je sama esencija i interakcija sa frekvencijama. Čovekovo telo i um su u vezi sa univerzumom i čovekov um treba da se oslobodi smetnji. To su momenti poput mentalnih problema, predrasuda, to nije neminovnost, ako razmišlja kao svesno biće i mora da se edukuje na neki način. Ne može da čeka i da mu nešto dođe niotkuda – zaključio je Mirković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter