Izvor:
17.10.2019 u 16:03
0

SPECIJALISTA PLASTIČNE HIRURGIJE SINIŠA KOJIĆ: Najveći strah je strah od nepoznatog!

Doktor Siniša Kojić, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, govorio je o značaju suočavanja sa problemom karcinoma i istakao da je najveći strah kod pacijenata faktor nepoznatog.

– Svakako da su grudi veoma bitna stvar za svaku majku, za svaku ženu. Ima raznih priča, neke su pozitivne, neke malo manje. One se nažalost završe kako ne treba. Nekada dođe i do razvoda, ne može svako da podnese jednako teret koji treba da nosi, a žena je ipak ta koja najveći teret nosi – izjavio je Kojić u emisiji "Posle ručka".

Kako kaže Kojić, jedan od najvećih strahova kod pacijenata je strah od nepoznatog.

– Najveći problem predstavlja neznanje partnera. Strah od nepoznatog i koliko će se njihov život suštinski promeniti. Svi gledaju samo crno, a nije sve crno – zaključuje Kojić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter