Izvor:
18.10.2019 u 15:49
0

ZANIMLJIVA ISPOVEST TRBUŠNE PLESAČICE ZAINTRIGIRALA GLEDAOCE: Verovali ili ne, OVO je jedini razlog zašto su me momci ostavljali!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je trbušna plesačica Sandra Aqua, koja je iskreno ispričala svoj fenomen i koliko je zapravo srećna što će konačno postati majka.

– Moja priča je zanimljiva. Ja bih na neki način rekla da mi je Bog kreirao celu ovu priču. Ja sam još od dvadesete godine htela porodicu, zato što potičem iz porodice gde nisam imala oca. U svakoj uvek sam spominjala koliko želim porodicu i dete. Verovali ili ne to je jedini razlog zašto su me momci ostavljali, verujte mi, jedini razlog. Pomislila sam da li je to možd zbog moje profesije jer sam trbušna plesačica i uvek sam putovala i nastupala svuda. Ja sam htela još od dvadesete porodicu, pa to je normalno. Međutim stvar se odigrala tako kako se odigrala. Imala sam dve solucije u životu, ako ne pronađem muža do četrdesete godine. Prvo sam razmišljala da usvojim dete jer sam obezbedila sve uslove potrebne za normalan život, ali nisam mogla da ga usvojim jer nisam imala partnera. Druga solucija mi je bila malo teža i skuplja, a to je vantelesna oplodnja. Nakon svega, prirodnim sam putem zatrudnela i ne mogu da isčekam dan porođaja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter