Izvor:
18.10.2019 u 15:22
0

PSIHOLOG FIDANOVSKI PORUČIO: Svako dete mora da raste u pravim i NORMALNIM uslovima!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je psiholog Josif Fidanovski, koji je sa psihološkog stanovišta objasnio fenomene i apelovao da se pomogne gospođi Atifi i njenom detetu.

– Ne moramo postavljati pitanja da li smo za ili protiv, jer za sve u životu možete naći razloge za obe strane. Doktor je lepo rekao, desilo se to što se desilo. Život je pred nama i negde treba da nađemo način da svako dete raste u pravim uslovima. Sigurno ona kao osoba sama nema resurse da odgaja dete na pravi način, neko mora da se uključi i da pomogne. Ako ćemo psihološki ući u razvoj onda bi država morala da stvori taj kontekst da još neko bude uključen u socijalizaciju tog deteta. Ne moramo uvek klasično da posmatramo stvari. Dete može samo da se razvija i da uči od drugih modela u okolini, ne samo od roditelja. Bitno je samo da ima neke modele i da se ne zatvori krug između njih dve.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter