Izvor:
30.10.2019 u 17:02
0

STRUČNI SARADNIK RADOJČIĆ O CRVENOM KRSTU: Svi se susrećemo sa realnošću i osećamo empatiju!

Gost današnje emisije "Posle ručka" biila je Jelena Radojčić, koja je govorila o Crvenom Krstu i socijalnoj pomoći koja je neophodna ljudima.

– Nekada nam se donatori sami javljaju sa manjim ili većim ponudama. Krajnje ljudski, vi u poslu možete videti kakav je motiv. Ja imam lično prilike i sreća je što mogu videti i ove dobre primere. Tokom godine se skupi od običnog naroda, naših sugrađana blizu 5.000 tona pomoći. Od toga je 2600 hrana koje se kroz razne akcije prikupe. Nije baš pravilo da kada smo siromašni, da smo i gluvi. Kada se osvrnemo oko sebe počinjemo da osećamo empatiju i svi se susrećemo sa realnošću.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter