Izvor:
01.11.2019 u 17:25
0

NEĆE VAS OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Milka Dimitrijević ispričala potresnu ISPOVEST!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bila je predstavnica Udruženja "MladiCe" Milka Dimitrijević, koja pomaže obolelima od kancera na različite načine i savetuje kako bi trebalo da se bore sa tim.

– Dok još nisam imala predstavu kako će sve to tačno izgledati, ona je sa mnom pričala o tome. Mislim, ja sam joj postavljala pitanja kako uopšte izgleda hemoterapija, znala sam neke nusefekte, naravno na osnovu filmova što sam gledala, ali sam je pitala kako izgleda provođenje vremena u bolnici i da li ću moći da čitam ili šetam. Zanimalo me šta se dešava i ona je na sva moja pitanja odgovarala. To je ono što je meni prijalo u tom trenutku, da mi neko da odgovore na moja pitanja i davala mi je potpuno iskrene odgovore, bar sam ja tako mislila. Gledala sam na to kao na jedan period kroz koji trenutno prolazim. Nisam dolazila u situacije da sam htela da se ubijem, ali bilo je teških momenata kada sam bila na sve ljuta, zaista, psihički slaba i bilo mi je muka svega i svega mi je bilo preko glave. Vrištala sam na sve ljude u mojoj blizini, pa se posle izvinjavala. U teškim trenucima, samo je porodica bila uz mene.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter