Izvor:
04.11.2019 u 16:51
0

PROF. DR DARKO TRIFUNOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Beograd je napravio stratešku GREŠKU!

Doktor Darko Trifunović, bio je gost emisije "Posle ručka", koji je izneo svoje sugestije po pitanju današnjeg sastanka Aleksandra Vučića i Metjua Palmera. Pričao je o uslovima za nastavak pregovora o statusu Kosova, kao i o mnogobrojnim greškama koje su učinjene tokom pregovora.

– Jasno je prosto da međunarodnoj zajednicj u SAD treba srpsko priznanje Kosova, inače ne bi vršili toliki pritisak. To je jasno kao dan. Prema tome, interesuje me kako će to Amerika da reši. Mi smo ovde čuli od ljudi da je fer rešenje razmena teritorija, ne sa Kosovom, već Albanijom i da je Beograd napravio stratešku grešku što je uopšte razgovarao sa vlastima u Prištini. Albanci na Kosouvu nemaju izlaz i neće biti u EU, niti u NATO-u. Jedini izlaz im je da se spoje sa Albanijom koja je zemlja NATO-a i celovito.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter