Izvor:
15.11.2019 u 13:31
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „POSLE RUČKA“ (15:15): UBISTVO ADVOKATA koje je potreslo Srbiju!

Presuda Vladimiru Šaranoviću na 30 godina zatvora za ubistvo advokata Vladimira Zreleca prva je ovakve vrste u Srbiji. Ali, ubistvo advokata Miše Ognjanovića, kao i brojni napadi na njegove kolege i celu advokatsku profesiju, tema su emisije "Posle ručka" čiji će gosti danas komentaristi i prvu presudu i celokupno stanje.

Gosti, uz domaćina Vanju Bulića, odgovaraće KO BRANI, A KO NAPADA ADVOKATE? Na tapetu će biti i ZAŠTO JE TEŠKO PRONAĆI UBICU ADVOKATA? Postaviće se i DA LI JE ADVOKAT SLUŽBENO LICE?

Gosti emisije su ADVOKATI NEMANJA LUKIĆ, ZORA DOBRIČANIN, VLADISLAV POPOVIĆ, kao i ALEKSANDAR CVEJIĆ, SEKRETAR ADVOKATSKE KOMORE, i MARKO LOPUŠINA, NOVINAR I PISAC.

Budite uz Happy televiziju od 15.15h!

happytv.tv
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter