Izvor:
17.10.2019 u 08:27
0

GLUMAČKI VREMEPLOV NA SLAVIJI: Izložba na otvorenom posvećena srpskim legendama!

Izložba na otvorenom posvećena srpskim glumačkim legendama postavljena je na trgu Slavija.

Glumački vremeplov na Slaviji malo koga može da ostavi ravnodušnim. Na prošlo vreme u kome su živeli i stvarali veliki glumci podsetili su se stariji sugrađani, a ovo je ujedno prilika da o velikanima, koji su ostavili neizbrisiv trag u filmskoj industriji, saznaju i nove generacije.

Na platou je postavljen i autobus brendiran licima glumaca naše kinematografije, kao i zid replika, na kojem će prolaznici pisati svoje komentare ili rečenice po kojima pamte glumce.

Specijalno za ovu priliku uređen je i Trg ljubavi Milene i Dragana, a osmišljena je i postavka koja asocira na ovaj glumački par (Dragana Nikolića i Milenu Dravić).

I legendarni Vlasta Velisavljević (93), velika glumačka zvezda, družio se sa posetiocima izložbe.

Izvor: B92
Foto: Instagram/ dnevnadozabeograda/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter