PRINCEZA SA DUBOKIM GRLOM: Plači kur*o, samo ga progutaj celog i posrči mi spe*mu do poslednje kapi!

 

Uvek imamo nekog s kime nam je seks bio najbolji. Možemo pričati da ne treba razumevanje ali mi smo ga imali i trebali smo ga. Godinama smo prijateljica i ja provodili najlepše trenutke u mom automobilu u dobroj šumskoj zavetrini večerom. Ne mogu je zaboraviti, mislim da još uvek imam neki osećaj prema njoj koji ni sebi ne mogu da opišem.

Položaje koje možete da zauzmete da spuštenik sedištima u automobile ne mogu se meriti ni najudobnijim krevetom.

Početak je uvek bio isti: malo bi se stisnuli, odmarali, smirili dah i počeli se maziti kroz odeću po leđima. Zadnjeg puta smo bili uznemireni od uzbudjenja, čista hemija. Gurnuo sam joj jezik u usta koja su uvek imala ukus žvake, dok bih je mazio po pantalonama i sisama. Nije imala grudnjak i stiskao sam joj desnu cicu jako, što je volela, i štipao joj bradavicu dok je dahtala, ali joj nisam dao da jezik izađe iz mojih usta.

Grebla me je po leđima i ja sam je stiskao njeno mesnato dupe, dok se sve više pripijala uz mene. Jedva sam čekao da joj nabijem ruku u gaće i da je životinjski stisnem za područje između tog slasnog dupeta i ribica. Ruke si mi bile nemirne, šetale su od tih nabujalih i krutih bradavica na sisamado vlažne pičkice koja je mirisala na sveže jutro. Bila je tako mokra i vlažna da sam mogao ući klizeći.

Prebacio sam je na zadnje sedište u sredini i raščepio joj ne tako duge ali savrđeno izvajane noge, sa tankim listovima i plavim dlačicama koje su pobegle. Samo sam joj skinuo panatalonice, da bih je lakše naterao da me moli za kitu.

“Okreni se i pokaći guzu u tim tangicama”. Bila je poslučna kao pas, na svaku moju komandi dodatno je balila i cvilila za malo kobaje koja je prilično spremna za rešetanje.

Pička je bila natečena i uska i videlo se kroz gaćice makar nije imala velike usne, ali je bila napaljena. Skinuo sam joj i gaćice i polizao sve s gaćica i poljubio je sa strane u usta. Onda sam je malo lizao s guza po pički i mesio dude rukama. Legla je na leđa i tu je počela igrati, guzovi su joj poskakivali skoro do menjača.

Brzo je mogla svršiti ali ja nisam dao. Bio sam majstor lizanja, većbao sam tako vredno da bih bio ozbiljna konkurencija i Ron Džeremiju. Kada sam osetio kako joj pička pulsira toliko da želi eksplodirati, odlučio sam da joj nabijem batinu. Obožavala je da joj produžavam zadovoljstvo i volela je da ga uvalim tako duboko i jako da joj oči ispadnu. Znala je da je prvo svršavanje posle pet uboda mog stršljanja samo početak fantazije.

Voleo sam joj svršavati samo u usta ali nisam to radio dok ne doživi vaginalni i klitorički orgazam. Kada se poptuno zadovoljila kurcem, morala je naplatiti dug.

Seo sam i ona je krenula usnama na mene… najpre ga dobro obliže i lagano sa osećajem drka i pomiče glavu lagano gore-dolje da uđe za glavić i još toliko u usta da se zagrije. Moj angažman nije bio gotov, nikada nisam dao da prekinemo pre nego što je 4 puta svršila. Nakon dobrih 10 minuta sam je prekinuo i opet je legla na leđa… zatim s guza, što nam je bilo najbolje jer sam je mogao dobro nabiti, Pljeskao sam je po guzi i jako grizao ramena i stiskao joj glavu, čupao za bujnu palvu kosu. Nikada nije tako svršila… Nakon što sam je dobro nabio i istiskao i izgrizao, došla je na mene i brzo svršila. To je uvek išlo brzo kad je bila gore. Nakon toga klekla je na suvozačev otirač jer je bila mala rastom, stavila laktove na sedišta i prišla mi. Strpala ga je usta i sisala i lizala kao sladoled.

Nakon što ga je oblizala gore dole došlo je do dela gde mala princeza mora pokazati veštinu oko dubokog grla. Mogla je celog da ga proguta ali su joj suze išle na oči jer se davila mojom kurčinom.

“Plači kurvo, samo ga progutaj celog i posrči mi spermu do poslednje kapi”

Princeza je volela da bude kurva sa mojom prangijom u ustima, a kako je volela da guta. Dok sam joj zapušio sve kanale, dodatno je isisavala ipila moju spermu.

Kada je završila sa pušenjem, samo smo se naslonili na naša sedišta i zapalili po jednu cigaretu. Samos am pomislio u sebi kako je divno imati prijateljicu sa povlasticama.

 

 

 

Izvor:erotskeprice
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV