IZJE*AO ME JE GINEKOLOG: Na*io mi ga je jako! Bila sam željna ku*ca! (FOTO)

 

 

Ja sam žena i imam 36 godina. Htela bih sa vama podeliti  jednu priču koja mi je vrlo draga. Imala sam dosta avantura i volim seks na čudnim i opasnim mestima. Čak da su muškarci neki odbijali sa mnom seks na takvim mestima. Otišla sam privatno kod ginekologa na pregled, bila sam zakazana tačno u podne. Inače, kad idem kod ginekologa obavezno obrijem mačkicu tako je bilo i toga dana. A baš zadnjih nekoliko nedelja raskinula sam sa dečkom i nisam imala zadovoljavajući seks ni u vezi, a kamoli van veze. Baš sam bila nekako napaljena, trebao mi je dobar seks, a bila sam željna i pušenja.

Došla sam u zakazano vreme. Unutra me medicinska sestra ljubazno dočekala. Razmenili smo par reči i rekla je da uđem u kabinu, da se skinem i da me doktor čeka. Kad sam se skinula uđem u ordinaciju jedan lepi gospodin oko 40 god. možda malo više, baš lep i zgodan čovek. Pozdravili smo se. Rekla sam zašto sam došla da sad ne dužim, nasmešio  se i rekao je nema problema i da smestim. Dignem noge na one stalke i čekam. Prođe jedno 5 min. ništa. Doktor sedi i piše nešto na kompu. Ja malo zatvorim oči i čekam i malo zamislim kako doktor dolazi i počne mi obrađivati macu, toliko sam se napalila. Kad u tom trenutku dolazi doktor nešto je rekao, ja se ko malo trgnem a ništa ga nisam ni razumela, jer bila sam mnogo napaljena. Počeo je pregled bio je jako nežan prijali  su mi ti dodiri, ja opet zatvorim oči dok je trajao pregled i ne znam što mi je došlo u tom trenutku sam pustila lagani ton aahhh. Doktor me pogledao i sklonio ruku sa moje mačkice koja je bila pred svršavanje, i ja sam njega pogledala onako zbunjeno. Rekao mi je da to ostavim za svoja četiri zida i da se koncetrišem na pregled. Rekla sam mu oprostite ne znam šta mi je bilo, samo se malo nasmejao  i rekao u redu je. Nisam neka stidljiva ali nekako mi neugodno bilo ipak je ovo ordinacija i ozbiljne stvari. Nastavio je pregled i ko da u jednom trenutku kako sam opet zažmurila  ko da se više  zadržao oko klitorisa i sve ga više nadražuje dodirima.

 

 

Bila sam mirna ali nije mi bilo svejedno. Pogledala sam u njegov kurac, preko pantalona se videlo da će mu eksplodirati, to mi se jako svidelo. Prekinuo je tišinu i rekao je da se slobodno opustim. Dok mi je je prstima širio macu i ugurao je  prst u nju. Pogledom sam mu dala do znanja da mi to godi,opet lagano pustila sam aahh.Polako je  spustio  je glavu među moje noge i počeo prvo polako da mi  liže macu uuuhh kako sam uživala. Onda je ubrzao, i samo je  odjednom prekinuo i krenuo je da me ljubi po butinama, a ja sam želela da nastavi tamo gde je stao. Rekao mi je da mi je pod hitno potrebno dobro jebanje. Onda je nastavio da mi liže. Nije mi trebalo puno da počnem svršavati. kad odjednom neko se uhvatio za kvaku ordinacije. Skočila sam ko blesava počela skupljati noge ne znam ni ja valjda reakcija. kad ono izgleda je ta osoba odustala, dobro je, laknulo mi je.  Doktor me je pogledao i rekao uživaj mlada damo i opet počeo lizati ludački picu i nabijati prste u nju.

. Prostenjala sam sad malo jače, iako je ispred bio podugački red nisam mogla da se suzdržim .Doktor mi je nabijao jezik u pičku. Nisam mogla više  svršavala sam kao nikad u životu. Doktor nije prestajao sve je polizao moje sokove, htela sam još. Samo mi je u glavi bio njegov dignuti kurac, otkopčala sam mu polako šlic, bokserice su mu bile mokre. Počela sam ga nadrkavati. Morala sam da mu kažem da ima mnogo dobar kurac. Samo je pulsirao, morala sam malo da ga stavim u usta.

Pušila sam ga žestoko, kao nikad do sada, doktor me je užasno palio. Sisala sam mu, a to ga je izluđivalo. -Sisaj kurvo, to ti je trebalo. Napalila sam se ponovo, pa sam želela da me izjebe.- Molim te mi ga stavi malo u picu. Znala sam šta treba da kažem, njegov kurac već me je lupkao po maci. Naslonio ga na mačkicu uspaljenu koja je žudile za kurcem, i počeo da jebe nije stajao pet minuta svršila sam ponovo. Nabio mi ga je ponovo i nastavio toliko jako, da samo glasno stenjala. Više nije mogao da izdrži, svršio mi je po  vrelim sisama koje su bile spremne za dobro prskanje. Nakon ovoga nismo puno pričali, ja sam sam se obukla, i rekla...-Hvala Vam doktore jako ste ljubazni.

 

Izvor:SexCentrala
Foto:Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV