MOJA KUMA, MOJA JE*AČICA: Ubrzao sam, a kuma je svojim pokretima još više doprinela da svršim u njeno du*e!

 

Danijela je vrlo dobra prijateljica moje žene, a i moja. Od skoro smo postali i kumovi jer je ona krstila našeg sina. Danijela ima dugu vezu, a njen momak Mirko je takođe naš dobar prijatelj. Žive zajedno već nekoliko godina. Sve bi bilo kao i kod svih drugih ljudi koji su prijatelji međusobno ili čak i kumovi ,da ja od prvog dana nisam posmatrao Danijelu na jedan drugi način. Bila je vrlo zgodna, sa svojom kestenjastom kosom, zelenim ocima, grudima na kojima bi pozavidela svaka devojka.

Njeno dupe je uvek bilo utegnuto i uvek su se mogli videti tragovi tangi koje je uglavnom nosila. Bilo je sasvim normalno da se svaki momak zainteresuje za nju i poželi da je poseduje. Ni ja nisam bio izuzetak. Prvi put je sve počelo kada smo otišli zajedno mojom brodićem na plažu. Iskoristio sam priliku kada je Danijela bila sama u vodi i otplivao do nje. Za razliku od svog momka, ona je volela da pliva dugo i mogla je provesti i do dva sata u vodi. Stigao sam do nje i predložio joj da otplivamo do bova koje su bile udaljene nekih stotinak metara. To je naravno odmah prihvatila i ne sluteći kakve planove imam u svojoj glavi. Plivao sam iza nje. Moj kurac je već bio toliko napet da sam dolazio u iskušenje da je uhvatim s leđa i nabijem joj svoj kurac u njeno prelepo dupe. Suzdržavao sam se jer smo još uvek bili relativno blizu obale i mogli su nas svi videti.

 

Kada smo doplivali do bova zaronio sam iza nje. Prilikom izrona, pravio sam se da je ne vidim i izronio tačno između njenih nogu, dodirujući joj vrhovima prstiju preko njenog kupaćeg njenu pičku. Iznenadila se kada me je videla. Okrenuo sam je leđima prema sebi i naslonio se na nju. Tada je sigurno osetila moj kurac koji je bio toliko napet da mi se činilo da ću svakog momenta svršiti. Uhvatio sam je za ramena govoreći joj da ću da je potpim, a u stvari sam je čitavo vreme u tim pokušajima gnjurenja nabijao što sam više mogao na svoj kurac. Naravno opet preko njenog kupaćeg, dok je moj kurac već bio izvađen. Odjednom se odmakla i rekla da se vratimo nazad. Po načinu na koji je to rekla pretpostavljam da je ukapirala šta mi je bilo u glavi. Nakon ovog kupanja još u par navrata dešavale su se slične situacije, ali se uvek završavalo bez konkretnih rezultata, mada je Danijela bila sve opuštenija.

Zajednički odlazak na plažu postao je rutina. Tako smo se bili dogovorili da jednog dana idemo do jedne uvale gde ima prelepa plaža ali je udaljena dva sata vožnje brodićem.

Kada je trebalo da krenemo tog jutra, ispostavilo se da Mirko neće ići jer mu je došao drug iz Holandije, koji je bio samo u prolazu pa je morao da se vidi sa njim. Nas troje smo se dogovorili da se nađemo u marini. Međutim, moja žena, na moju veliku sreću, je prethodne noći pojela očigledno nešto pokvareno, tako da je pred samo kretanje ipak morala i pored velike želje da odustane od plaže zbog tegoba sa stomakom. Ja sam otišao da se vidim sa Danijelom u marini. Iznenadila se kada me je videla samog i pitala gde je Jelena. Rekao sam joj šta se dogodilo i da nije mogla da dođe. Da bih nagovorio Danijelu da ode sama sa mnom, rekao sam joj da ćemo ići negde bliže samo da se okupamo i da se odmah vraćamo. Pristala je. Dok smo se vozili prema plaži, sedela je na pramcu i sunčala se. Predložio sam joj da slobodno skine gornji dio da bi se bolje osunčala, ali je rekla da joj je dobro i tako. Stigli smo do plaže. Bila je to vrlo mala plažica, na kojoj se mogao smestiti samo jedan par, odnosno oni koji prvi dođu do nje. Prilaz je bio isključivo sa mora. Kada bi drugi videli da na njoj ima nekog odmah bi se okretali i produžavali dalje, jer su znali da nema mesta i da je plaža namenjena za dvoje. Voda je bila kristalno bistra i prilično topla. Vidio se beli pesak koji je vodi davao tirkizno plavu boju. Bilo je savršeno. U svojoj glavi sam već imao plan.

Ovoga puta sam rešio da idem do kraja. Nakon dužeg kupanja, koristeći svaku priliku da se približim Danijeli što više, trljajuci svoj kurac o njeno dupe, izašli smo na obalu. Kada se Danijela osušila, uzeo sam ulje koje sam poneo sa sobom i ponudio se da je namažem kako bi dobila još bolju boju. Pre nego što je uspela išta da kaže, počeo sam da je polivam uljem po leđima. Sedio sam sa strane i kada sam prolio toliko ulja da je počelo da se sliva na sve strane, počeo sam da je lagano mažem vrhovima prstiju. Ispod mog kupaćeg se moglo videti kako mi se kurac toliko digao da sam imao osećaj da će iskociti. Bez pitanja sam seo preko nje, malo ispod njenog dupeta. Nije ništa govorila. Sve vreme je ćutala kao da je znala šta sledi. Počeo sam da je masiram naginjući se sve više napred, naslanjajući svoje telo na njena leđa. Kurac sam već bio izvadio, ali sam pazio da ništa ne primeti. Svaki put kada bih se nagnuo napred, udarao sam njim preko njenog kupaćeg u njenu pičku. Lagano sam se rukama spuštao sve niže. Došao sam i do njenog dupeta. Prvi put mi je bilo kao na tačni, bez ikakvih ograničenja i smetnji. Opet sam uzeo bočicu sa uljem i nalio ga na njeno dupe pored kupaćeg. Dok sam je mazao, iskoristio sam priliku da joj zavrnem kupaći i od njega napravim tange. Počela je da se uvija ispod mene. I dalje ništa nije govorila. Kada bih je pitao da li joj prija samo bi se nasmejala i rekla da je odlično. To me je još više napalilo. Sve vreme moj kurac je bio između njenih nogu. Suzdržavao sam se koliko sam god mogao da joj ga odmah u tom momentu ne zarijem u dupe. Ipak sam želio da vidim da i ona to odobrava.

Kada sam i treći put počeo da je polivam uljem, uradio sam to tačno pored njene guze, kako bi se ulje slilo do njega i njene pičke. Uzdrhtala je.

„Ti nisi normalan“ rekla je po prvi put.

Rekao sam joj da se samo opusti i da uživa. Počeo sam da joj masiram butine. Od velike količine ulja ruke su mi klizile po njenim butinama kao po najsavršenijoj svili. Prišao sam sasvim blizu njenoj pički i počeo lagano i vrhovima prstiju da je dodirujem preko njenog kupaćeg. Nisam bio siguran kako će reagovati pa sam bio vrlo oprezan. Pojačavao sam svoje dodire. Nije ništa govorila, ali je sva uzdrhtala. Sada sam već bio apsolutno siguran da ću ostvariti svoj san. Zavukao sam svoja dva prsta ispod njenog kupaćeg i preko njenog dupeta spustio se do njene pičke. Bila je potpuno mokra, ali ne od morske vode već od sokova koje je lučila. Tako vruća, mekana, bila je spremna da me prihvati. Spustio sam svoju glavu i svojim jezikom počeo da ližem najlepšu pičku koju sam do tada vidio. Stezala je peškir ispod sebe, uzdignula dupe i namestila se još bolje kako bih mogao što dublje svojim jezikom prodreti u nju. Zavlačio sam svoja dva prsta u njenu pičku što sam dublje mogao. Nije bila niti preuska niti preširoka. Savršena. Bila je obrijana ali ne u potpunosti. Imala je ostavljenu jednu pravu liniju duž čitave pičke, što me je još više palilo. Počela je da stenje i da mi govori da prestanem i da nisam normalan.

Više je nisam ni slušao jer je moj jezik bio toliko duboko u njoj. Grickao sam joj klitoris a u pojedinim momentima se jedva suzdržavao da ga ne otkinem koliko je bila slatka. Okrenuo sam je na leđa i počeo da ljubim njenu toliko vlažnu pičkicu. Uhvatila me je za glavu i nabijala mi još više lice u svoju ribicu. Na kraju me je odgurnula od sebe i bacila me na leđa. Spustila se do mojih jaja i počela da ih liže. Radila je to vrlo vešto. Počela je da liže i moj kurac. I dalje sam se suzdržavao da ne svršim po njenom licu. Na kraju ga je stavila usta i počela da ga sisa kao niko do tada. Možda i preterujem, ali je bila neverovatno dobra u tome. Znala je kada bih mogao svršiti i u tim momentima me hvatala visoko za kurac, stežući ga da ne bih svršio. Međutim, ni to nije moglo večno trajati. Kada više nisam mogao da izdržim, uhvatio sam je za glavu i počeo je sve više i brže nabijati na kurac. Svršio sam joj u usta i po licu. Sperma joj je izlazila iz usta, a ona je hvatala svaku kapljicu svojim jezikom. Razmazala je spermu sa lica po svojoj koži i nastavila da me ljubi po preponama i stomaku. Nije mi dugo trebalo da se vratim u prvobitno stanje posle takvog ljubljenja. Dok je ležala pored mene i svojim prstima prelazila preko mog kurca, podigao sam se, raširio joj noge i kleknuo iznad nje. Svoj tvrdi kurac sam prineo do ulaza u njenu prelepu mačlicu, trljao ga o nju, kao nekada preko njenog kupaceg, i počeo da ga uvlačim tek toliko da oseti da sam tu. Uvlačio sam samo glavić. Bila je izuzetno vrela. Želio sam da je izludim za svo maltretiranje koje sam morao proći do ovog dana zbog nje. Svojim rukama mesio sam njene velike sise, provocirao njene bradavice, koje su postajale sve tvrđe. Vrhom svog jezika sam lizao njen stomak, od njenog pupka do njenih bradavica. Grickao sam ih dok je ona držala moj kurac u svojoj ruci pokušavajuci da ga ugura do kraja. Nisam joj to dozvoljavao i kontrolisao sam se koliko sam mogao. Kada više nije mogla da izdrži tako jako i duboko mi je zarila svoje nokte u dupe i gurnula prema sebi, da sam u tom momentu sav ušao u nju. Vrisnula je kao da joj je prvi put. Ostao sam u tom položaju nekoliko trenutaka, a onda počeo da ga vadim i ponovo nabijam do kraja opirući se o pesak pod nogama. Zagrlila me i počela da me ljubi sa toliko strasti, čitav jezik je stavila u moja usta i počela da ga uvrće tražeci moj. Znala je da se ljubi isto toliko dobro kao što se i jebala.

Okrenuo sam je na stomak, a ona je odmah kleknula na kolena oslanjajući se na laktove. Glavićem svog kurca tražio sam ulaz u njenu savršenu picku. Kada sam osetio gde je, prešao sam ponovo nekoliko puta vrhom svog kurca po njemu, stavljajući opet samo njegov vrh u njenu pičku. Kada više nisam mogao da se suzdržim nabio sam ga tako jako uhvativši je za ramena, kako bi me osetila što više. Vrtela je svojim dupetom tako vešto i dobro da me je dovodila do same granice svršavanja. Da ipak ne bih prekinuo takvo uživanje, izvadio sam ga i počeo da ga trljam o njeno dupe. Želio sam da je jebem u dupe. Ostatak ulja koji se nalazio u bočici prolio sam po njenom dupetu i razmazao ga, dodirujući svojim prstima njen dupence. Uzeo sam u ruku kurac koji je sada bio tako tvrd i spreman da se zabije u njeno dupe.

Prešao sam par puta glavićem preko njenog čmara i u momentu kada sam ga namestio da uđem u nju, izmakla se rekavši da to nikada nije radila. Nisam mogao verovati u to što priča. Ona koja je znala tako dobro da se jebe, tako dobro da puši i da se ljubi, nikada nije bila pojebana u dupe. Rekao sam joj da za sve postoji prvi put, da se opusti, da ću staviti samo vrh svog kurca, i kad ona kaže da je dosta da ću stati. Nisam ni siguran da je pristala kada sam ja već bio krenuo da ga stavljam u njeno dupe. Bila je neverovatno uska i pored toga što je pokušavala da se opusti koliko je mogla. Lagano sam iz više pokušaja nabio vrh svog kurca u njenu pičku. Stenjala je dok je rukom pokušavala da me uhvati za jaja. Rešio sam da joj ga nabijem do kraja. Lagano sam počeo da ga nabijam u najuže dupe koje sam vidio u životu. Počela je da vrišti od bola koji je nastupio, dok se na njenom licu videlo da je to onaj priijatni bol. Vratio sam ga napolje, a onda ponovo stavio u njenu guzu, ali ovoga puta svom snagom zabio u nju. Vrisnuli smo oboje u tom momentu. Jebao sam je u dupe sve žešće.

Rukama sam joj stezao i mesio sise, hvatao je oko ramena i gledao da iskoristim svaki način da budem što dublje u njoj. Ubrzo smo bili i jedno i drugo pri kraju da svršimo. Ubrzao sam, a ona je svojim pokretima još više doprinela da svršim u njeno dupe. Osetio sam mlaz sperme kako se izliva unutar nje, dok je jedan deo počeo da se sliva napolje sve do njene potpuno vlažne pičke. Pali smo jedno preko drugog, bez imalo snage da nastavimo dalje. Možda je ona i mogla, ali ja sam definitivno bio potpuno mrtav. U nekim drugim situacijama bih najverovatnije posle dvadesetak minuta pauze mogao nastaviti, ali tog dana nije bilo šanse. Danijela me je toliko iscrpila i dovela do vrhunca svršavanja da nisam ni želio da pokvarim taj osećaj. Ležala je ispod mene i pitala me šta sad, misleći na celokupnu situaciju. Samo sam joj rekao da život ide dalje i da ne želim da u tom momentu o tome razmišljam.

„Biće onako kako bude“

Okupali smo se još jednom, ovoga puta bez ikakvih dodirivanja, prilaženja i sl. Imao sam osećaj da joj je bilo neprijatno zbog svega što se dogodilo. Kada smo krenuli da se vraćamo opet je sedela na ogradici. Prišao sam joj, poljubio je u vrat i pitao je kako joj je bilo. Okrenula se, nasmejala, poljubila svojim jezikom u usta i rekla da joj je bilo savršeno. Na tome se taj dan i završio.

Danas posle nešto više od godinu dana, ja i Danijela najmanje jednom nedeljno, u zavisnosti od toga kada smo slobodni, imamo izuzetan seks. Više nema onog osećaja kajanja kod nje, ako ga je ikada i bilo, i dalje se posećujemo i idemo zajedno na plažu. Možda je sve bila greška, ali u svakom slučaju nije mi žao, jer je vredelo svakog momenta provedenog sa njom i u njoj.

 

 

Izvor: http://forum.burek.com
Foto: Pixabay

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Provodadžija
23:20  Novajlije - Nominacije
02:30  Posle ručka