ŠIRIO SAM JOJ G*Z*V* I LIZAO Č*A* I R*B*C*. ONDA SAM JOJ UBACIO MOJ NABREKLI K*R*C U M*C*: J*b*o sam je laganim tempom i postepeno ubrzavao.

 

Nakon najbolje vežbe za mršavljanje otišli smo u kupatilo, ušli smo pod tuš i pustio sam blago toplu vodu da prska po našim telima.

Ljubio sam je i sisao joj mesnate usne dok smo sapunjali jedno drugo. Više smo se tako reći mazili. Voda je isprala sapunicu sa nas a ja sam se spustio na kolena da je liznem, rekla je „piški mi se“. A ja sam joj predložio da se ispiški u tušu.

Zažmurila je i pustila mlaz, ja sam joj raširio usmine i gledao kako topao mlaz pljušti po mojim grudima. Ponovo sam bio napaljen i podigao mi se. Ustao sam i stao ispred nje sa blago savijenim kolenima a mlaz iz njene ribice je prskao po mome kurcu dok sam joj trljao pičku.

Nakon što je prestala da piški uzela je tuš i isprala ribicu a potom i moj kurac. Izašli smo a ja sam uzeo peškir i lepo je obrisao, pa zatim i sebe i otišli smo u sobu. Legla je na leđa i raširila noge a ja sam zario glavu među njene butine i počeo lagano da je ližem. Bila je to tako meka pičkica, bez i jedne dlačice.

Lizao sam je slasno, moj jezik je klizio po njenim usminama i milovao joj klitoris i rupicu na pičkici. Mešala je kukovima i podizala ih, bila je opet napaljena i vlažila se po mom jeziku.

Potom sam ja legao na leđa a ona se namestila preko mene u pozu 69.

Uzela ga je lagano u usta, uvlačila ga je celog, osetio sam neviđenu slast dok je kroz njena mala mesnata usta prodirao do grla.

Opušteno smo uživali bez ikakve žurbe, imali smo svo vreme pred nama. U njenim ustima je čas bio moj kurac a čas moja jaja. Lizala mi je glavić i sisala ga dok me je držala za jaja i igrala se njima. Ja sam joj nabijao jezik u pičkicu i mazio kitoris a onda bih joj lizao klitoris i nabijao dva prsta u ribicu.

Kako smo dahtali uzbuđeno, njena koža se ježila od uzbuđenja. Razmakao sam joj guzove i smestio jezik na njen čmar, dok sam palcem ulazio u njenu pičkicu. Ptiskao sam jezikom ne bih li ga gurnuo u nutra ali nisam mogao. Već smo bili dovoljno napaljeni pa smo prešli na tvar.

Legla je na leđa a jasam se prosuo preko nje, raširio sam joj noge koje je savila u kolenima i sterao sam ga do kraja. U početku sam išao sporije pa sam ubrzavao. Jebao sam je snažno dok mi je glava bila među njenim sisama.

Dahtala je i jecala, pogled joj se mutio dok je glavu bacakala na sve strane.

Uspravio sam se na kolena i stavio njene noge na moja ramena, mešala je vatreno dok sam joj ulazio svaki put do kraja. Jebala se vatreno kakva je i sama bila.

Legao sam na leđa a ona se popela na mene i navukla se polako na kurac. Mešala je i nabadala se tako vatreno i sa takvim žarom, da sam uživao više nego sa bilo kojom ranije. Uzbuđivale su me njene obline i veličina u čijoj sam lepoti uživao.

Okrenula se i spustila mi ruke na butine dok se i dalje nabadala na mene. Ja sam joj ubacivao prstić u guzu i širio joj guzove. Uživala je sa mojim prstom i kurcem. Jahala me dugo i vatreno pa joj je trebao odmor.

Legla je na bok a ja sam joj ga ubacio sa strane. Bio je to predivan osećaj, moj kurac se probijao kroz njene butine i tesno ulazio u vrelu mačkicu. Stenjala je i mumlala a ja sam joj stezao guzu. Okrenuo sam je na stomak i olizao joj guzove dok sam ih čvrsto mazio i stiskao.

Širio sam joj guzove i lizao čmar i ribicu. A onda sam joj ubacio moj nabrekli kurac u macu. Jebao sam je laganim tempom i postepeno ubrzavao. Gledao sam kako joj se guza talasa pri mojim naletima.

Ubrzao sam ritam i opet joj gurnuo prst u guzu.

Jebao sam je istovremeno u pičkicu i dupence. Guza se talasala a naši glasovi su se mešali dok smo duboko dahtali.

Počela je da drhti i svršava, sva se tresla a iz njene ribice je cureo sok preko mog kurca, a njen jecajući glas me je dovodio do ludila. Izvadio sam ga i ubacio u dupe, ulazio sam sasvim sporo a ona je ispuštala tiho „aaah“. Na kraju sam ga celog gurnuo, jebao sam je u početku sporo, pa sve brže i brže.

Bol je nestao i opustila se, gurao sam ga žešće i brže. Dahtala je i nabijala se i sama tako što je uzdizala guzu. To me je još više napalilo pa sam počeo da svršavam, čvrsto sam je stegao za guzu i režao kroz zube dok sam joj punio guzu spermom.

A onda sam se bacio pored nje. Ležali smo tako neko vreme pa smo opet otišli pod tuš da speremo znoj sa sebe. Napravili smo pauzu uz hladan vitaminski šejk i ponovili sve još jednom.

A ona i dalje dolazi kod mene na vežbe za mršavljenje, a vežbe deluju. Dobro je preznojavam i trošim da se napredak već vidi. Ponosan sam na sebe što besplatno pomažem devojci da zdravo smrša.

 

 

 

 

Izvor: Erotske Priče
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro