Izvor:
26.06.2019 u 11:11
0

REAL ZAINTERESOVAN ZA RUIZA: Napoli traži 70 miliona!

Španski velikan Real Madrid zainteresovan je da u svoje redove dovede veznog fudbalera Napolija Fabijana Ruiza, prenosi španski list AS.

Iako je klub iz Napulja izneo stav da Ruiz nije na prodaju, mediji izveštvaju da će čelnici Napolija razmatrati samo ponude više od 70 miliona evra.

Španski vezista završio je prvu sezonu u Seriji A, a u svom debitanskom nastupu odigrao je 27 utakmica, postigao sedam golova i zabeležio tri asistencije.

Ruiz je u Napoli stigao prošlog leta iz Betisa za 30 miliona evra, a sjajnu formu potvrđuje i na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji i San Marinu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter