Izvor:
15.08.2019 u 15:23
0

STOIČKOV O BRAZILCU: Nejmar je BOMBA, ali u svlačionici!

Dok čelnici Barselone pokušavaju da nađu "paket usluga" koji bi zadovoljio Pari sen Žermen i naterao ih da im vrate Nejmara, posle samo dva leta od rekordnog transfera, legende kluba sa "Nou Kampa" kritikuju takav vid poslovanja.

Jedan od najboljih napadača devedesetih godina prošlog veka Hristo Stoičkov protivi se dovođenju Nejmara u Barselonu, smatrajući da im nije potreban.

"Šta će im? Nema mesta u Barseloni, kada već imaju važne igrače u Suarezu, Grizmanu, Mesiju i Dembeleu. Gde će igrati u tom timu?", kazao je Bugarin za američku TV stanicu "Univision" i na to daodao da nije samo do fudbalskih kvaliteta.

Stoičkov smatra da bi Nejmar bio "toksičan" po svlačionicu, što su osetili već u Pari sen Žermenu, dok se i u Barseloni sećaju kako je otišao 2017. godine…

"On bi bio kao bomba u svlačionici. Uopšte ga ne želim ponovo u Barseloni", kazao je Stoičkov koji je s Kataloncima osvojio Kup šampiona i čak pet titula prvaka, kada su polako počeli da hvataju korak za Real Madridom.

Pitanje je i da li Barselona ima novca da vrati Nejmara pošto je Pari sen Žermen, bar prema pisanju medija, tražio 150 miliona evra i Kutinja.

Nimalo jeftino, posebno nakon što je Barselona već potrošila 255 miliona evra na dolaske Antoana Grizmana, Frenkija de Jonga, Neta i Žuniora Firpa, dok su prodali Silesena, Malkoma, Gomeša, Alkasera i Denisa Suareza za oko 150.

Videćemo šta će se dešavati sa Brazilcem pošto trenutno ne trenira sa ekipom, navodno zbog povrede, ali sa tim informacijama treba biti oprezan pošto već dugo "ratuje" sa klubom.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter