Izvor:
17.08.2019 u 15:25
0

SAVO MILOŠEVIĆ OPREZNO PRED RAD: Ovakve utakmice zavise isključivo od nas!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da poštuje Rad, ali je naveo da predstojeća utakmica zavisi samo od crno-belih.

Milošević je istakao da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli još jedno loše iskustvo u domaćem šampionatu.

– Neću vam mnogo biti od pomoći danas pošto smo juče igračima dali neplaniran slobodan dan zbog potrošnje u četvrtak. Odlučili smo da je bolje da odmorimo ekipu tako da ćemo posle večerašnjeg treninga znati stanje igrača. Ono što je definitivno je da Ostojić neće biti u kombinaciji. Imamo još par problemčića, videćemo kakva je situacija sa tim igračima – rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Teleoptiku.

– Već smo imali jedno loše iskustvo u Kruševcu i ne smemo sebi da dozvolimo takve stvar. Bez obzira na umor, bez obzira na trenutnu situaciju, pristup mora da bude maksimalan kao što je bilo protiv Malatije – dodao je on.

Fudbaleri Partizana sutra od 19.00 dočekuju ekipu Rada u petom kolu Linglong Superlige Srbije.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter