Izvor:
18.08.2019 u 15:35
0

KIKS PALASA U PREMIJER LIGI: Sledeći protivnik Junajted!

Šefild junajted je ostvario pobedu u Premijer ligi na koju čeka 12 godina, a Kristal Palas ni šansu nije stvorio protiv njih… Narednog vikenda čeka ih mnogo opasniji "junajted" – Mančester!

Kristal Palas je odigrao baš loše!

Ekipa menadžera Roja Hodžsona praktično da nije stvorila šansu na gostovanju protiv Šefild junajteda, povratnika u Premijer ligu, kome je pogodak Lundstrama iz 47. minuta bio dovoljan za prvu pobedu u elitnom rangu engleskog fudbala posle 12 godina…

Briga za "orlove" je utoliko veća što narednog vikenda igraju protiv mnogo opasnijeg "junajteda", onog iz Mančestera, a već su više od 180 minuta bez gola.

ŠEFILD JUNAJTED – KRISTAL PALAS 1:0 (0:0)

"Sečiva" su bila nešto opasnija tokom meča na "Bramal lejnu", naročito u prvom poluvremenu, a gol je postignut posle dobrog proboja Frimena po levoj strani.

Ovoga puta nije bilo Van-Bisake koji bi zaustavio igrača u prodoru, golman Guaita je kratko odbio loptu, a Lundstram je natrčao na odbitak za eksploziju oduševljenja navijača koji su u prethodnom kolu remizirali protiv Bornmuta, pa tako već sada imaju četiri boda.

Palas je u prvoj rundi igrao nerešeno protiv Evertona (0:0), koji je imao igrača manje, pa tako neće biti zadovoljan ovakvim početkom sezone.

Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa, odigrao je svih 90 minuta i njemu je verovatno jasno da njegova ekipa ima mnogo nedostataka u ofanzivnom delu terena, a pitanje je šta bi tek usledilo da Vilfrid Zaha nije ostao njihov član.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter