Izvor:
19.08.2019 u 20:39
0

NEMANJA NIKOLIĆ OTIŠAO IZ PARTIZANA: Pojačao rivala Vojvodinu!

Novosađani dočekali Nemanju Nikolića i zahvalili crno-belima na dogovoru. Moguć je otkup tokom zime.

U skladu sa prošlonedeljnim najavama, Partizanov napadač Nemanja Nikolić (26) zvanično je postao igrač Vojvodine.

Centarfor iz Kraljeva definitivno je potpisao ugovor sa Vošom, prema kojem će na "Karađorđu" nastupati kao pozajmljeni fudbaler crno-belih bar do zime.

Nakon što je pozirao za fotografiju sa crveno-belim dresom, Nikolić je rekao da mu je drago zbog dogovora dva kluba kojim je dobio šansu da ponovo igra, pošto od kraja prošle sezone nije bio u planovima šefa stručnog štaba crno-belih Save Miloševića.

– Drago mi je zbog toga što su klubovi uspeli da se dogovore i što ću u nastavku sezone nositi dres Vojvodine. Takođe, ovim putem želim da se zahvalim fudbalskom klubu Partizan na tome što mi nije pravio problem da pređem u Vojvodinu, s obzirom na tradicionalno veliko rivalstvo između ova dva tima u srpskom fudbalu – započeo je priču Nikolić.

Nekadašnji centarfor Spartaka iz Subotice, Aktobea, Rostova i Grblja rekao je da ima svoje lične ambice, ali o njima nije hteo da govori javno.

– Imam svoje lične ambicije i ciljeve, ali ih ovoga puta ne bih javno iznosio, jer ne bih da to neko pogrešno protumači. Mogu da obećam samo to da ću dati svoj maksimum da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli u veliki klub kao što je Vojvodina, kojoj želim da pomognem da ostvari planove koje je zacrtala. Usled nekih čudnih okolnosti u Partizanu, u poslednja tri meseca nisam odigrao neku značajnu utakmicu, pa trenutno nisam 100 posto spreman, ali daću sve od sebe i raditi maksimalno kako bih što pre mogao ravnopravno da konkurišem za sastav – dodao je Nikolić.

Ovog leta, u napad Voše stigao je Nemanja Čović, ali se teško povredio čim je stigao u klub, pa će Nikolić veoma brzo konkurisati za špic zajedno sa Bojanom Matićem.

– Voša igra sjajno ove sezone, pa tako i Matić, i naravno, svim svojim novim saigračima želim da samo tako nastave. Ja nisam došao da bih bilo koga ugrozio, već samo da bih pomogao ekipi, koja već ima odličnu hemiju i zato mi je drago što imam priliku da postanem njen deo. Zdrava konkurencija je uvek dobrodošla i tu smo da pomažemo jedni drugima, jer na kraju krajeva, tim je taj koji pobeđuje, a ne pojedinac – rekao je Nemanja Nikolić.

Zadovoljstvo zbog Nikolićevog dolaska istakao je i sportski direktor Nikola Lazetić.

– I ja bih želeo da se zahvalim Partizanu i gospodinu Vazuri na tome što su bili vrlo korektni u pregovorima. Ono što je bitno naglasiti jeste to da Vojvodina ima pravo otkupa igrača do kraja januarskog prelaznog roka, tako da smo mi klub koji se pita kada je u pitanju nastavak njegove karijere. Isto tako, Nemanja Nikolić imaće pravo da nastupa za nas na svim takmičarskim utakmicama, uključujući i one protiv Partizana, te ne postoji nikakva klauzula u ugovoru koja sprečava tako nešto – objasnio je Lazetić.

Nemanja Nikolić je već danas odradio prvi trening sa svojim novim saigračima, a u ekipi Vojvodine nastupaće u dresu sa brojem "22".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter