Izvor:
19.08.2019 u 20:43
0

KAPITALNO POJAČANJE: Bibras Natko stigao u Humsku!

Dugogodišnji reprezentativac Izraela prihvatio ponudu Partizana s kojim je već dugo bio u pregovorima. Ugovor na tri godine, dres sa brojem 6!

Izraelac stiže u Humsku!

Kako saznaju domaći mediji, Partizan je uspešno završio pregovore sa iskusnim vezistom Bibrasom Natkom (31) koji će u dresu crno-belih provesti naredne tri sezone!

Natho je dugogodišnji reprezentativac Izraela (60 utakmica, 1 gol) koji je od ovog leta bio slobodan fudbaler posle isteka ugovora sa Olimpijakosom, dok je najbolje dane karijere pružao u CSKA iz Moskve.

Tamo je bio saigrač sa Zoranom Tošićem koji ga je ubeđivao da dođe u Partizan, a pregovori su trajali više nedelja pošto je Natko imao još nekoliko ponuda iz Rusije.

Na kraju se odlučio da dođe u Humsku i postane jedno od značajnijih pojačanja tima Sava Miloševića u ovom prelaznom roku pošto je u pitanju fudbaler koji se odlično snalazi na mestu centralnog veznog, ali može da igra i nešto ofanzivnije.

Osim za Olimpijakos i CSKA, igrao je i za PAOK, Rubin i Hapoel Tel Aviv.

Natko ima i bogato iskustvo igranja u UEFA takmičenjima (58 mečeva u Ligi Evrope, 35 u Ligi šampiona), tako da će sigurno pomoći Partizanu na putu ka jeseni u Evropi.

Izraelac je jutros doputovao u Beograd i uskoro će transfer biti ozvaničen, a sve dolazi ubrzo nakon prodaje Strahinje Pavlovića u Lacio, mada će mladi štoper Partizana ostati u Humskoj u narednoj godini kao pozajmljeni fudbaler.

Nešto kasnije, medijima je prosleđena i fotografija Natka sa šalom Partizana.

PRELAZNI ROK PARTIZANA

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, Petar Gigić (Mačva), Takuma Asano (Arsenal) i Bibras Natko (slobodan igrač).

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma.

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente (Sporting Hihon), Rikardo Gomeš (Al Šarža), Nemanja Nikolić (pozajmica, Vojvodina), Strahinja Pavlović (Lacio, ali ostaje), Ognjen Ožegović (Rozenborg).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.

Mondo.rs
Foto: FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter