Izvor:
23.08.2019 u 18:29
0

GRČKI NAPADAČ PONOVO U CRVENO-BELIM BOJAMA: Mitroglu stigao u PSV!

Fudbalski klub PSV iz Ajndhovena objavio je da je doveo iskusnog grčkog napadača Konstantinosa Mitroglua.

Mitroglu je došao u PSV iz francuskog Marseja u vidu jednogodišnje pozajmnice, nakon što je prethodnu sezonu proveo u Galatasaraju.

Uprava PSV-a se odlučila na ovakav potez zbog povreda koje su zadobili Sem Lamers i Gaston Pereiro, kao i zbog očekivano odlaska Irvinga Lozana.

– Mitroglu će nam doneti kvalitet kakav nemamo. On donosi raznovrsnost u napadu i veoma je iskusan. Odličan dodatak našoj popriličnoj mladoj ekipi – naveo je sportski direktor kluba Džon de Jong.

31-godišnji Grk je najbolji učinak ostvario igrajući za Olimpijakos, gde je na 185 mečeva postigao 82 gola, dok je odličan bio i u Benfiki sa 52 gola na 88 mečeva.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter