Izvor:
20.09.2019 u 20:23
0

KAKA O MOGUĆNOSTIMA REALA: Osvajaće trofeje ove sezone!

Legendarni brazilski fudbaler i bivši igrač Real Madrida Kaka rekao je da će "kraljevski klub" ove sezone osvajati trofeje.

– U Realu uvek mora da se osvoji trofej. Zato je pritisak na Zidanu, mora nešto da osvoji ili Primeru ili Ligu šampiona. To su dva najvažnija takmičenja za navijače i za klub. I Zidan to zna i mislim da Real ima veoma dobar tim i neverovatnog trenera. Spremni su da osvoje trofej ove sezone – rekao je Kaka, a prenose španski mediji.

Madridski klub je prošle sezone u Primeri završio sa 19 bodova manje od šampiona Barselone, a na startu nove sezone dobio je samo dve od pet takmičarskih utakmica.

Poslednji kiks napravio je u prvom kolu Lige šampiona kada je poražen od Pari Sen Žermena 3:0.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter