Izvor:
09.05.2016 u 18:02
0

NEMANJA MATIĆ: Svi smo tužni zbog odlaska Terija

matic

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da je ekipa tužna što na kraju sezone ostaje bez kapitena Džona Terija.

Iskusnom defanzivcu ugovor sa "plavcima" ističe na kraju sezone, klub mu još nije ponudio novi i najverovatnije će napustiti Čelsi posle 19 godina.

– Naravno da nismo srećni što gubimo Terija. Svi znamo šta je uradio za Čelsi i šta je sve osvojio. Svi iz ekipe mu želimo sve najbolje u budućnosti, niko nije zaboravio koliko je dao ovom klubu – rekao je.

Teri je u prošlom kolu Premijer lige dobio crveni karton u porazu od Sanderlenda (3:2), ali bi trebalo da se oprosti od navijača na Stamfordu protiv Lestera, nakon što odradi suspenziju protiv Liverpula u zaostalom meču.

On je za londonski tim odigrao 703 utakmice i postigao 66 golova, a osvojio je četiri titule Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, pet FA kupova, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda.

Teri će na kraju sezone karijeru nastaviti u MLS ligi, pošto je ranije izjavio da ne bi mogao da pređe u drugi engleski klub.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter