Izvor:
27.10.2019 u 07:27
0

MIHAJLOVIĆ JE PRIMER ZA SVE: Ranijeri danas protiv Bolonje! (FOTO)

Samo ga treba zagrliti da oseti podršku svih nas, poručio harizmatični trener Sampdorije svom kolegi Siniši Mihajloviću, strategu Bolonje, pred današnji duel dva kluba

Koliko je lečenje Siniše Mihajlovića od opake bolesti podiglo na noge Italiju, najbolje pokazuje ovaj detalj – u roku od 24 sata o njegovoj borbi s leukemijom i željom da u takvim uslovima obavlja trenerski posao govorila su trojica legendarnih igrača i trenera u Seriji A: Roberto Manćini, Gabrijel Batistuta i Klaudio Ranijeri.

Slavni trio ističe borbeni duh Srbina i nadu da će uspešno prebroditi probleme koji su u julu otkriveni.

Primer za sve

– Siniša vodi bitku, on je primer svima nama. Samo ga treba zagrliti i učiniti sve da oseti podršku svih nas – poručio je Ranijeri, koji će danas (13.30) voditi Sampdoriju protiv Mihajlovićeve Bolonje.

Selektor Italije Manćini podsetio se i svog prvog susreta s velikim drugom:

– Igrao je za Crvenu zvezdu kada smo zaigrali jedan protiv drugog u Kupu šampiona. Odmah sam predsedniku Sampdorije Mantovaniju rekao da ga uzme, jer je bio jasan njegov veliki potencijal. Konačno je došao kod nas 1994. A sad … Mora da bude strpljiv i sprovodi terapiju – naglasio je Manćini.

Prijateljstvo

Pre dve nedelje strateg „azura“ doveo je svog prijatelja na trening reprezentacije i tada je primetio jedan važan detalj.

– Videli smo se na Olimpijskom stadionu i tada sam zapazio da je mnogo bolje nego prethodnih nekoliko puta kada smo se viđali. Poklonili smo mu i zeleni dres Italije, jedinstven primerak. On sada radi nešto nesvakidašnje i to nije lako, jer vodi tim iz bolnice. Ali njemu uspeva. Bio je u Veroni na klupi, ali mene to ne iznenađuje. Znam da će učiniti sve samo da bi bio pored ekipe – objasnio je Manćini.

Veliki borac

RADIO SA TEMPERATUROM OD 40O

Siniša Mihajlović je u bolnici, gde prima treću redovnu hemioterapiju. Prošle nedelje je vodio nekoliko treninga fudbalera Bolonje, koji se oduševe kad god ih poseti. Njegov saradnik, prijatelj i šef skauting službe Bolonje Marko di Vajo otkrio je tada da je Siniša Mihajlović vodio treninge s temperaturom preko 40 stepeni. Tada je poručio da bi Mihi već sada trebalo dati nagradu za trenera godine.

Podrška rivalima i prijateljima

BATIGOL: NAPRED, MIHO I VIJALI!

Veliki argentinski golgeter Gabrijel Batistuta poslao je poruku Mihajloviću i Đanluki Vijaliju, koji se takođe oporavlja nakon lečenja od teške bolesti.

– Mihajlović će biti dobro. Gledao sam utakmice i jasno mi je koliku podršku ima od svih oko sebe. Vijali, samo napred! Obojica su dali toliko mnogo, zaslužili su da budemo uz njih u ovom teškom trenutku – rekao je Batistuta.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/printscreen/sinišamihajlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter